Yasemineliz Selam Kızlar 38+3 günlük hamileyim halen gelen giden yok ve cuma günü genital bölgeye alda yaptırmayı düşünüyorum bu haftalarda alda yaptıran var mi ? Ve çok acı oluyor mu kaç günde uzuyor?
Mervezumra Yasemineliz acilma filan yoksa bir iki gun dHa brkleyin isterseniz vunku3 40 a kadar filan beklerseniz uzayabilir
Elfkrtl Yasemineliz ilk hamılelıgımde 39haftada gittim normal dogun olmasına rahmen=) 5dk suruyor zaten anlamazsın
ozgeustun Yasemineliz benim batıklarım ve kırık olanlar var yada kökleri hafif biraz çıkanlar o yüzden 3 haftadır toparlatmak için sürekli gidiyorum. 39 haftalığız
Yasemineliz Elfkrtl Türkiye’de elleri çok hızlı ama Fransa’da yaşıyorum ilk defa gideceğim burda çünkü jiletle çok zor 🤭
Gizemabc Yasemineliz ağdanın acıtması yapan kişiye ve sizin aşı eşiğinize bağlı. Tüylerin çıkma süresi de size bağlı🤷🏽♀️ Cevaplar sizde yani.
Demetdemircioglu Yasemineliz ben dogumdan bi gun once bile yapmistim🤭 son ay her hafta ustunden gectim temiz olayim diye
Yasemineliz Demetdemircioglu doğum tarihi ayın 22 si olarak gözüküyor şimdilik cuma günü yapsam çıkmaz sanırım
Demetdemircioglu Yasemineliz yani kis havalar da soguk olunca gec cikar derler ya😊 uygundur herhalde cuma gunu🌸