minnakfasulyecim A_C_04 Benim tanıdığım bi ablamın gelini soğan suyu içerek hamilr kalmıştı, denemekten zarar gelmez diye düşünüyorum. Hayırlı sonuclar alırsın insallah🙏
Mucizemm2 A_C_04 ben de sogan suyu içtim. Çok guzel iltihap sokturuyor kullanırken farkedersın zaten akıntı çok artacak içini temizler. Ben kullandıktan hemen sonra da tüp bebek tedavisi yaptırdım ilkınde tuttu. İnş sende tez zamanda hamile kalırsın cnm. Rabbım isteyen herkese versin💕
Yenianneadayi2208 A_C_04 soğan suyu iltihap söktürdüğü için hamile kalma olasılığın yükseiyor tabi.Ama kaç gün kullanıp ara vermek lzım bilemiyorum.Ben 1 hafta 10 gün kullanıp bırakıyordum.Ama hamile kalınca sakıb soğn ve maydanoz suyu tüketme düşüğe sebebiyet veriyor bilgin olsun ☺️
melekanesi Ben Adetim bittikten sonra kullandım. Ovulasyon testi yaptım. Yumurtlama günlerimi değerlendirdik. Şimdi adet bekliyorum. Hayırlısı bakalım
Mrvvrm Mrb ben instğramdan mucize doğada die bi sayfayı takip edxttim ordan yağ getirdim.onu düzensz kullndm ama 1.5 2 ay sonra hmile kalmışım..bi takip edin istarseniz.bu faydam dokinrsa ne mutlu
Blackkcat A_C_04 ben 2ay önce kullndım hamile kalmadım ama çok kalan var bence her kadın yapmalı içimizi temizliyor tabi rahim duvarını inceltiyo falan yazıyor kimileri bi sıkıntınyoksa rahimle ilgi kullanılabilir,2gün önce olmuştum regliyi o ay
Taze_hamis A_C_04 canım ben hamile kalamıyordum doktorlar tüp bebek diyordu. Tüp bebekten önce bi kere soğan suyu deneyeyim dedim adet bitince 15 gün içtim. Hamd olsun o ay hamile kaldım. tabi karnımda öldü bebeğim ama yine de hamile kalabildim.