Hamileler maalesef çok korkutuluyor kötü hikayelerle. Hamilelik zaten ilk gününden beri bir kaygıyla beraber geliyor. Ben de ilk haftalarda sürekli acaba kayıp mı ettim diye düşünüyordum hicbir belirti hicbir aksilik olmamasına rağmen çünkü etraftan o kadar olumsuz şey duymuştum ki. Çok şükür doğuma az kaldı, hala endişeliyim çünkü milletin kötü hikayeleri hiç bitmiyor ve nedense sürekli anlatılıyor.
Ben içimi rahatlatmak için "Ben bütün tedbirlerimi aldım, bebeğime iyi bakıyorum buna rağmen bir şey olursa o da Allah'ın takdiridir" diyorum çok bunalırsam. Çünkü isterseniz her gün doktora gidin, olacak oluyor. Bebişin yaşayacak ömrü varsa siz ne yaparsanız yapın o size tutunup dünyaya geliyor çok şükür. Icimizi rahat tutup başkalarının olumsuz hikayelerinden etkilenmemek bu dönem yapacağımız en güzel şey. Zaten hareket hissetmek için çok erken elbette düzensiz olacak bir gün hissedip iki gün hissetmeyebilirsiniz bebecik daha kaç gram ki her gün kendini hissettirsin. O yine hareket ediyordur ama size çok fazla yansımaz daha bu haftalarda. @Ayse_58