Yrnkrm Kızlar 1 haftayı geçkin kabızım. Artık afedersiniz makatım oturup kalkarken batıyor lakin ıkınsam belki zorla gelicek ama kayınvalidem ıkınırsan bebekte gelir dedi böyle birşey mümkün mü bana çok anlamsız geldi ama korkmadımda değil.
Deletedmom6 Yrnkrm Yok yok gelmez . Bebeğin gelmesi için kaç tane yoldan geçmesi gerekiyor biliyormusun. 😄😄
1prensesannesi Yrnkrm kız yok öyle olsa benimki çoktan doğmuştu😂 dikkate alma kabızlık genel sorun herhalde bende de hiç bitmedi hala öyleyim 35 haftalığım tuvalete girince sanki doguma girer gibi ıkınıyorum afedersin🤦🏼♀️ Bebeğim durdugu yerde duruyor yavrum 😂
Ponciginannesi_ Yrnkrm bebek o kadar çabuk geliyorsa bizde ki bu korku neden o zaman 😂😂😂 benim hamileliğimin başından beri kabızım. Kayısı ye. Ama fazla kaçırma bu defa tuvaletten çıkamazsın 😂
BusraVeli İlk haftalarda bana da doktorum tehlikeli demişti düşük tehlikem vardı ayrıca ıkınmak zararlı birşey hemoroid falan olabiliyor ki bu da hamilelikte çok zor bir süreç bağırsakları çalıştıracak şeyler yiyin incir kayısı vb
Esraygtf Yrnkrm aayy saçmalamasın kolay mı öyle ya😂 açılma yok bebek kanalda değil nereye geliyo bebek?😂
Mervezumra Yrnkrm ya bu kayinvalideler tobe yarabbim😁 inanmayin lutfen ya bek.oyle hemen her ikinmada gelse ohoo kac asamadi var onun
busrasahinn Yrnkrm ilk 3 ay ıkinmak onerilmiyo canım riskli görülüyo sabah ac karnina elma ve kuru kayısı ye bide tuvaletiniz klozet se ben gidip bi yarım saat oturuyorum ancak öyle yapıyorum bazen
Asumann İlk zamanlarda ıkınmak iyi birşey değil. Kabızlık için doğal çözümler kullan. Baktın olmuyor dr ilaç birşey verir.