damlac Duamucizem benim de yarın akşam randevum var kuzum hayırlı haberlerle dönelim inşallah. Her gittiğimde dua ediyorum güzel haberlerle dönmek için. Hepimiz hep güzel haberler alalım 🙏🏻 Allah büyük🙏🏻 Özlüyor bir de insan ya görünce mutlu oluyor 😊
masalsii Duamucizem ya gögsüm agrımıyorda arada karnım kasıklarım ağrıyordu ama bugun sabahtan beri sanki içime iğne batırıp cekiyolar gibi agrım oluyor🤷🏼♀️
Duamucizem Semragndm ıns kuzum dua et ayniyiz seninle acaba 2tremiser oldugu için mi azaldi belirtiler
Semragndm Duamucizem bende çok hissedemiyorum kuzum olabilir belkide iç karnımız geniştir hareketleri geç hissedebiliriz😊
damlac Duamucizem canım benim de eskisi gibi sızlamıyor bazen mesela uyurken birden sızlıyor ya da ayağa kalkınca. İlk başlarda sürekli hissediyordum sızlama şimdi öyle bir şey yok
Nevinnn damlac ben normaldede uykuyu seviyorum 12 aşağı kalkmıyorum 😅 daha yatarımda çocuk acıkır diye kalkıp biseyler yiyorum 25 haftalığım 😎😎
damlac Nevinnn ahahah aynı ben sürekli uyuyacağım da dur ya çocuk aç bir tost yiyeyim de geri yatarım diyorum 🙏🏻
damlac Duamucizem korkma Allah’ın izniyle iyidir. Ben 4 aydır bulantıdan duramıyorum sürekli kusuyorum 4-5 kilo verdim. Geçen 2-3 gün bulantım hiç olmadı delirdim. Seni çok iyi anlıyorum. Ama böyle işte belirtiler bir geliyor bir gidiyor. Korkma 🙏🏻😍
Alyami damlac kesinlikle aynı durumdayım 🤦🤦 resmen hayattan kopuyorum 17 oldum daha çok uyku hali oldu resmen🙄
damlac Alyami ay iyi bari ya bende kan değerlerim düştü mü acaba diye düşündüm. Demek ki normal bir süreç canım. Neyse uyuyup uyuyup dinlenelim ne yapalım 😂
damlac Kızlar peki bu haftalarda siz minik pıt pıtlar hissediyor musunuz? Ben sanki hissediyorum doktorum ilk gebelik daha hissedemezsin diyor ama bence hissediyorum bana ne 😂
Duamucizem Benm sol kasıgimda pit pit var di hamile kaldığımdan beri bi haftadır arada vi var önceki gbi yok
damlac Semragndm ya ben hissediyorum bence de doktorum olamaz diyor 😂 ahahaha tabiki o daha doğru biliyor da ben öyle inanmak istiyorum 😂