30148 Zynp01 sen dua et yiyevek ekmeği varsa olur çok okuyoruz buralarda geç döllenme 8 hafta kese gördüm diyen anneleri insallh seninde öyle olur
denizimsi18 Zynp01 canım her annede var o korku bendede vardı kan değerlerindende anlaşılır dış gebelik olup olmadığı beta hcg değerin 2 günde 1 bir öncekinin 2 katı artıyorsa dış gebelik yok denektir kan değerin ne çıktı 😌❣️
denizimsi18 Zynp01 ben ilk gittiğimde kese görmedim kan ver dedi sana olan gibi 1 hafta bekledim bende yarın giyeceğim inşaAllah gözükür ama dediğim gibi en kesin6. Haftadan sonra
denizimsi18 Zynp01 KESE en kesin 6.haftadan sonra gözükür daha çok erken içinizi ferah tutun daha çok küçük
Asiyenur_46 Zynp01 ben yaşadım dış gebelikdi ama kanama ve ağrım vardı korkma canım geç döllenme olabilir 2 gün arayla kan testi ver düzenli artıyorsa sorun yoktur biz şimdi 5+5 olduk neşemiz var bebiside görürüz inşallah
Zynp01 Asiyenur_46 hayırlı olsun canım sevindim. Ayrıca teşekkür ederim kanamam yok yerleşme bile olmadı
denizimsi18 Zynp01 hımm inşaAllah güzel çıkarsonucun canım şöylendüşün sağlıksıza yapacak hiç bir şey yok düşecekse düşer Rabbim sabrınınversin ama sağlıklıysa halter kaldır bin şükür gene bir şey olmaz 😌👆🏻👍🏻
denizimsi18 Zynp01 hamileliğin ilk dönemlerinde oluyor benim kemiğim agrıyordu resmen inşaAllah bu ağrı sonucu sağlıklıdır kuzum bekleyelim bakalım 🥰😌
Asiyenur_46 Zynp01 hiç korkma canım her bebeğin oluşumu ayrı oluyor bazısı hemen oluşuyor bazısı geç dualarım seninle inşallah sağlıklıdır ve kucağına da alırsın 🙏🧿