Obsesifk Hsrt42 doğumdan sonra boyarsın boşver siyah beyaz farketmiyor sonuç olarak kimyasal bende ombre istiyorum ama bekliyorum
Cans Doktorum kesinlikle yasak dedi 🙈 Emzirme dönemi dahil . Bitkisel vs kabul etmiyorum hepsi kimyasal içeriyor dedi . Alatavuk gibi geziyorum 🤷🏼♀️😔
iremapo Obsesifk ombrede saçının tümünü boyamıyorlar derine değmiyor ucunu boyuyorlar ama beklemeniz daha iyi tabiki
HlyaZengin Boyatmayın bencede sonuçta tene temas ediyo ve kimyasal çok zararlı sadece boya değil eldivensiz deterjanlarada temas etmeyin tavsiyem 🤗
tomurcukannesi Valla benim bildiğim kadarıyla bitane bile bilimsel ispatı yok saç boyamanın bebeğe zararıyla ilgili. Benm kuaförümde doktorumda sorun değil dedi boyadım bi çokta boyayan tanıyorum
iremapo tomurcukannesi saç derisinden kana karışıyor kimyasal o da en çok bebeği etkiliyor daha çok küçük olduğu için 🙁
tomurcukannesi iremapo gerçi ben ışıltı attırdım derime temas etmedi yani bilemiyorumda. Hiç zararı kanıtlandı diye bişey duymadım
Miniklerinannesi Bende boyanın değil kokusunun zararlı olduğunu ilk üç ay sonunda açık havada kokuya çok fazla maruz kalinmadigi takdirde birşey olmayacağını duymuştum