Symhm Evet kızlar 20+1 gebeyim ve şimdiden çatlakların çoğalmaya başladı kullanılara iyi geldiğini düşündüğünüz krem & yağ markası alabilir miyim.
SerapUGR Symhm çatlakların kırmızı bi şekilde yeni oluştuysa contractubex kremi öneririm ama hamileyken kullanılıyormu bilmiyorum doktoruna sor canım. Ben bekarlıkta kullandım kırmızıyken ama beyazlayan çatlağa pek fayda etmiyor
Ekksl Bio oil aldım ben yeni. Hindistan cevizi yağı yeterli değil gibime geldi. Bu bio oil önceden olusmus catlak izlerini bile gözle görülür derecede yok ediyormus. Kullananların yorumu cok iyiydi o yüzden bunu aldım
Meryemak Symhm 12. Haftadan beri bio oil kullanıyorum şuan 21+6 yim hiç çatlağım yok ilerleyen zamanda olur mu bilmem 🤷🏼♀️ bide zeytinyağı çok iyi diye duydum
SerapUGR Symhm dediğim krem işe yarıyor ama gebelikte bilmiyorum. Bi arkadaşta göğüs ucu kremini kullanmış çatlaklarına iyi gelmiş. Birde niveanın vücut sıklaştırıcı yagını önermişlerdi dene mutlaka
Meryemak Symhm evet aslında fark etmeden yanı hamileliğini öğrenir öğrenmez başlamak lazım ben bile geç kaldığımı düşünüyordum