dilekkkaltunnn Arkadaşlar 38+2 günlük hamileyim. Vajinal mantarım var malesef ve geçmiyor gibi artık 😔 bu durumda doğum yapan oldu mu bir zararı olur mu çok korkuyorum 😔
Deletedmom124 dilekkkaltunnn ilk doğumum öyleydi ama. Sezeryan oldum doğumu yapar yapmaz geçti aradan biraz geçince tekrar nakşetmişti iki fitille bir daha olmadı şükür
Mervezumra dilekkkaltunnn bence normal dogumu tercih etmeyin mantar cok onemli eger bebeginize bilasirsa buyuk sknti yasarsiniz
Dryl Bende bekliyim. Başından beri kaç tane fitil, krem kullandım geçmedi. Burda sirkeli su okudum bir çok kişiden. O da fayda etmedi. Doğuma 10 gün kaldı.
kimsebilmesindiye Bendede var surekli dr ye soyledim fitil travazol yazdi.dedim ama bi ise yaramiyor. 2 3 gun sonra yeniliyor diye rahatlarsin en azindan dedi. Dogumla ilgili bi sorun olur demedi acikcasi bende sormadim.15 gun sonra yine gidicem sorarım
hanife-talip Kızlar kaynamış suyun içine iki paket karbonat dökün karıştırın güzel soğuduktan sonra her tuvalet ihtiyacınızdan sonra o suyla temizlenin mantar geçse dahi o su bitene kadar devam edin ben çok faydasını gördüm inşallah sizde göreceksiniz
dilekkkaltunnn Doktorum şu zamana kadar aşırı bir durumdan bahsetmedi ama farklı bir doktora gittiğimde o doktor doğumda zorlanırız dedi ve korktum. Normal doğum istiyorum bebeğimde döndü uygun hale geldi ne yapıcam bilmiyorum😔
dilekkkaltunnn Şimdi araştırma yaptım da bebeğe doğum esnasında doğum yolunda bulaşırsa pamukçuğa neden oluyormuş onun gibi bir zararı yokmuş bir nebze olsun içim rahatladı 🙏🏻