Hcr_krt Hanımlar sizce bebeğime karnımdayken hangi müzikleri dinleterek rahatlamasına yardımcı olabilirim 🤔bu konuda hiçbir fikrim yok
Gzd_ Hcr_krt müzikli atlı karınca var oyuncak YouTube da da var ben onu dinletiyorum hemen hareketleniyor denedim o yüzden sabahları kahvaltı hazırlarken ya onu ya da yağmur sesinde piyona dinliyorum bana da bebeğime de iyi geliyor diye düşünüyorum 🙂 tavsiye ederim
Nilll Hcr_krt bu sorunun cevabını bilmiyorum ama burada böyle bir soru gorupte sevineceğim aklıma gelmezdi 😀 o kadar çok kaynana,görünce,eş postları var ki böyle şeyler görmek imkansız gibi bir şey oldu
Bilgeninannesi Gzd_ yaa ben bunu kedime dinletiyorum rahatlayıp uyuyo demek ki bebekler de seviyomuş hemen deneyeceğim 😍
Gzd_ Bilgeninannesi umarım işe yarar 🙏benimkin de yarıyor doğdukdan sonra da bu ses ile uyutmak istiyorum rutin bir hale getirip psikolojik olarak alışık bir ses olmuş olucak
Gzd_ Baharemre 18 haftalık başlıyor kulak oluşumu bitikten sonra 24 haftadan itibaren net bir şekilde duyuyor zaten önce anne sesini duyuyor ona aşina oluyor daha sonra da babanın sesine elinizi koyup konuştuğunuz da hareketleri artıyor zaten Allah’ın mücizesi
Salcali Ben mozarti dinletiyorum kanıtlanmış değil ama zekâsının arttığı soyleniyo(umarım dinlerken benim de artiyordur)😄 ya bide duygusal müzikleri seviyorum dinliyorum da umarım uzuomuyordur