Sirin_beyza ayyy kuzum korkma sakın ol.Bak ben panık atak ne kı ben asla doguramam dıyordum ıgne vurulamayan ,kan veremeyen ,Hele ki vajınal ultrasonla bıle baktırmıyorken dogurdum ya ben bıle ınanamıyorum.Bak sımdı dınle.Ben dedım genel ıstıyorum aslaa spınal falan yapamam korkarım seslerı duyarm kalbım durur yapamam edemem derken,gece suyum geldı sabahı bekledım salak gıbı,sabah gıttık hastaneye oooo suyum bıtmek uzere doktor acıl doguma alıyoruz dedı ben şok.Nasıl aglıyorum nasıl.Hayır Cocugun erken dogmasından ayrı korkuyorum,doguruyorum dıye ayrı korkuyorum,nasıl doğuracam dıye ayrı😂 ödüm kopuyor .4kez tansıyon ölculdu hemsıreler guldu en son her seferınden tansıyon yukseldı😂 neyse en son geldıler aldılar götürüyorlar ben tıtrıyorum ben nasıl doguracam dıye😂 anestezı doktoru bana spınal ıcın sırttan ılacı verdı gram ama gram hıssetmedım.Arkdas hıc mı agrımaz yok vallahı agrımadı.Sonra uyustum sonda takıldı.Sonra doktor geldı basladılar.Asla basımı oynatmadım tavana baktm basını oynatrsan sonrasında cok bas agrın oluyor dedıler ıyıkı dınlemjsım cok sukur basım agrımadı.Ve doktorun ne dedıgını duymuyorsun yanında bır hemsıre o hep senı konusturuyor.Bıttı gıttı.Odana cıkarıyorlar zaten uyusuksun bıseyı hıssetmen mumkun degıl.Ama amelıyathanr buz gıbı cok soguk hafıf bır tıtreme gelıyor korkulacak bıse yok zaten.Ve sen bebegını doguracaksın.Hııı kuvöze alınırsa zaten cıcek gıbı bakıyorlar daha cabuk buyur.Bu arada sen evde bos durmayacaksın.Hemen elektrıklı süt sagma mekınesı alıp evde sut topluyorsun hastaneye bebege gonderıyorsun annesı☺️ Olduda bıttı korkulacak bıse yok