Mucizem34 Kizlar benim yakinlarimin cocuklarinin yeni dogan ve fazla kullanilmamis kiyafetleri var bana vermek istiyolar siz ne dusunuyorsunuz😊
gnc Mucizem34 ben de halamdan alacağım canım ne olacak ki canım zorunlu olmayan ana beğendiğim seyleri daha rahat alıyorum bence problem değil
Asrinbaby Mucizem34 ben olsam alırım ne olacak ki zaten yeni kalıyor çoğu benim arkadaşım dedi bana çok hediye geldi çoğu duruyo sana versem kabul eder msn diye olur dedim ki kendim de alıyorum. Hiç takmam öyle şeyleri ondan da al kalanları kendin de alirsin
Obsesifk Mucizem34 tabiiki al kuzenimde geçen sene doğum yaptı bi çok giyilmiş ve giyilmemiş kıyafet verdi bana sağolsun tabii herkesden alınmaz ama güvendiğin kişilerden al 🙂
klebsiella Harika hic dusunme zaten bebekler cok cabuk buyuyor sende onlara para verecegine baska ihtiyacini alirsin canim. Guzelce yikalayip utule
MelisOnur Valla ben de kızıma yeğenimi kıyafetlerini giydirdim sonrada en yakın arkadaşıma verdim sonuçta çok çabuk büyüyolar yazık günah okadar paraya yıpranmamışsa al derim ben ☺
Heather Ben olsam alırım. Yeğenlerim ikişer kardeş hep haşat ettiler kıyafetlerini birbirlerinin bana kalmadı ama oyuncaktır, yürüme arabasıdır ne bulursam sağlamlardan ayırıyorum ben bebeğime😁
Mucizem34 Cok sagolun kizlar Allah razi olsn icimi rahatlattiniz ilk isim alip yikamak olacak sagolun🤗😚