Nesekaya Kızlar merhaba ben 20 haftalık hamileyim ama bebeğimi hala hissetmiyorum nasıl hissederim onu da bilmiyorum bu arada ilk hamileliğim çevremde benimle beraber hamile olan arkadaşlarım var sürekli bana hareketini hissetmen lazım diyip duruyorlar iyice bunalıma depresyona girdim evham beni mahvetti
Zade Nesekaya Canım 23. Haftaya kadar hissetmeyebilirsin .. lakin en son dr kontrolün Ne zamandı, bir sıkıntı var mıydı ? Birde kilolu bir gebemisn ?
kaplan3 Nesekaya cevrene takılma ve kıyaslama her hamılelık farklı ilk iki gebelıg imde hemen hissettim ama bu bebegım de 23 te 24 anca hissettim
Sema12 Nesekaya cnm bnm ikinci gebelik we ilkine gore normaldn daha erkn hssetmem.gerekioms ama.ben 22. Haftadn snra hssetmeye basladm mrk etme o kisiden kisiye degisiyor zaten her ay kontroled gidiosan sikinti yoksa korkmana gerek yok 23. Haftaya kdr sabret bakalm 😊👍
Cananbaran Nesekaya cnm benim de ilk 22 haftalıkken yeni yeni hissetmeye başladım gebelikten gebeliğe değişiyor takma çanını sıkma eğer çok tedirginsen yarın git sağlık ocağına kalp atışını dinle için rahatlar🙂
Nesekaya Zade 18. Haftamda gitmiştim 21. Haftadan sonra detaylı ultrason için gel dedi bide hayır 64 kiloyum kilolu bir hamileliğim yok
Zade Nesekaya 23. haftadan sonra hissetmemen anormal kabul ediliyor canım :) Bir de 20. Haftalarda anca baloncuk patlaması gibi şeyler hissediyorsun zaten :) Sen sırt üstü uzan tabi çok uzun süre kalmamak kaydıyla sessiz bir ortamda hareketleri izlemle bakalım bekli bişeyler hissedersin :)
Bks Nesekaya ben tam ve net olarak 22 de hissettim. Doktorum zaten ilk gebeliklerde heyecan yapma biraz geç hissedilir demişti.
Minikmucizr Nesekaya bende 20 haftalık hamileyim hiç hissetmedim doktorum sorun yok diyor ilk gebelik olduğu için hissetmiyorsun diyor birde kız bebekler pek nazlı ondan siye düşünüyorum 🥰🥰
Senemufuk Nesekaya zaten bebek hareketi olduğunu anlıyorsun canım daha farklı bişey bebek hareketi 21. Haftaya kadar hissedemeyebilirsin ama doktoruna söyle hissetmediğini
Pinkberyy Nesekaya o arkadasların sallamasın Zaten ben 11 - 13 haftalık olup bebegmn hareketi hissediyorum diyenleride anlamıyorum😆 bende 20. Haftada hissettim tam anlamıyla. Seninde az kalmıştır yakında hissedersin o güzel anları endişe etme 🙂
Kayraruzgar Nesekaya bende 20den sonra hissetmeye başladm oda öyle bi kaç kez falan normal bir durum 24 e kadar hissetmeyenlerde var canınızı sıkmayın 😊🙏
pyymamm Nesekaya kimseyi takmayın bende tam 20. Haftamda hissettim artık hissetmen lazım dediler hep bende mi sorun var acaba dedim durdm bide suyum az dedi doktor ondan etmiyo mu diye düşündüm ama o hafta artık hissetmeye basladım
Deletedmom00260 Nesekaya 24. haftadan itibaren ufak ufak hissetmeye başladım, bu dönemlerde herkes müneccim, kadın doğum profesörü kesiliyor maalesef. Kulak asmayın, doktorunuz bir problem yok diyorsa rahat olun.
gurcem Nesekaya kuzum ayakta hıssedemezsın uzanman lazım ozellıkle sabahları bır elın karnında bır elın kasık bolgende olsun mutlaka hıssedersın.O haftalarda anca böyle hıssedıyordm.Vısne suyu ozellıkle ıcınce yarım saate kıpır kıpır oluyorlar