Mrv1234 Elvintos oyy canim allah yar ve yardimcin olsun ya insallah yakinda annen filan vardir yardim edebilecek bende cok korkmustum ikiz olursa naparim diye🤣
Mrv1234 Hacercaner oyle valla canim cocuklar nedense herseyi hissediyor benim kizim bile kotu oldugum zaman bas ucumdan ayrilmaz hic 😍
Mrv1234 SerpilAkbulut allah yar ve yardimcin olsun sag saglim kucagina almayi nasip etsin nasipde bu varmis napalim😍😍
Gldane Mrv1234 birde ilk doğumum sezeryan şimdi ki hamileliğim çok zor geçiyor canım isteyerek yaptık ama işte 🙈🙈🙈🤭🤭🤭
duygudorukbade 23 nisan 2016 dogumlu bi oglum var simdi kizima 34+1 hamileyim bin sukur rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah😊
Vnsgb Mrv1234 2,5 yaşında bi kızım var ikinciye hamileyim ikincide doğduğu zaman 3 yaşında olucak hayırlısı olsun bakalım neler bekliyor bizi 🤪🥰
Elaa1 Mrv1234 benim daha şaskinliģim gecmedi Daha iki gün oldu ögreneli Bi de daha kese falan görünmedi Bir de onu görsem daha emin hayal kuracam 😁
Mrv1234 Gldane ya sezeryan cok zor oluyo allah yardimciniz olsun ben normal dogum yaptim saancim 21.30 22.00 gibi basladi 23.15 de kizim dogdu cok kolay dogum yapmistim insallah bundada oyle olur 😍😍
Nrslbkc @Mrv1234 Amin cnm🤲🏻 Bende sezeryanlıyım kızım dan önce sezeryandan biraz daha büyük kesili bi ameliyatım var. O yüzden seçme şansım olmamıştı ama sonra anladım ki normal doğuramazmışım ztn Allah yardımcımız olsun.