Kedili_Anne dolcevita çok teşekkür ederim detaylı cevabınız için, riskli gebelik uzmanı olmasına çok sevindim. Mutlu gebelikler dilerim 🌸
Ayse-gul Yenqec mrb doğum paketimi aldınız ücret ne kadar ödediniz sigorta şirketi bana 5600 gibi bı rakam söyledi sonra burda 8500 gibi biseyler gördüm
Ayse-gul Hanife06 valla bilmiyorum ki ilk zamnlar oraya gttm dedi he gıdım bin liraya mal oluyordu dedi muayene ücreti ne kadar oduyorsunuz
Hanife06 Ayse-gul yanlış hatırlamıyorsam 123 TL ben 5000 e paket hizmeti aldım. 1000 TL neye ödedi çok merak ettim 🤔
Yenqec Ayse-gul devlet memurum özel sigortam yok, doğum paketi aldık. 10 muayene, doğum, tahliller, hastanede yatış 7500 TLydi. Ağustos ayında anlaştık.
ezgikksal ebruebruu bende gidiyorum ama bana 4700 dediler acaba yeni ücretler mi değişti ki siz ne zaman başladınız
Anka386 Bahar2 ben gata da kontrollerimi yaptiriyorum 30 haftalık gebeyim böyle bi soru sordum diye burası özel hastane değil diye dalga geçmişlerdi de o yüzden merak etmiştim. Teşekkürler
Bottesini Anka386 Anka386 ben başkent Ünv.de Doğum yapıcam ikinci bebeğim.çok memnunuz dr ların hepsi çok iyi.çok ta temiz bir ortam.
Oznurcevik Merve-26 paketin için de oda çekimi var canım oda süslemesini istersen ayrı alıyorsun 290 tlydi galiba ☺
Dilaraeymen Zeynepdefne23 canım ben mhrs den İlhami Gül diye almıştım ama bayan vardı odada adını bilmiyorum maalesef
Brcnn dolcevita ben devlet hastanesine gidiyorum ankarada gayet insan gibi muamelede görüyorum 2 hafta sonra ikili test için çağırdı mesela ilk gebeliğimdi ben sormadan doktorum ikili test nedir ne için yapılır hepsini açıkladı bence biraz hastasına görede değişiyor
catlak_anne Brcnn iyi de bu mükemmel bir durum değil olması gereken bir durum. Yani doktorun görevi. Benim arkadaşım 2 ay önce Ankara hastanesinde doğum yaptı doktorum iyi diyordu adam kıza çatı muayenesini bile yapmadan normal doğuma karar verdi. Arkadaşın ilk doğumu tecrübesiz çatı muayenesinin gerekli olduğundan bilir bi haber. 4 kilonun üzerinde bebeği kızcağız doğurucam diye parça parça oldu makatı çatladı. Dikişi çok kötü atmışlar iltihap da kaptı hala düzelmedi tam olarak belki tekrar dikiş atılacak. Doğumdan sonraki gün dikişin ödem yaptığını oradaki Stajer doktor fark ediyor ona rağmen o halde taburcu ediyorlar. Kızcağız bi yandan bununla uğraşıyor bi yandan makatı için doktor doktor geziyor. Şahsınıza yönelik söylemiyorum burada okuduğum yorumlara istinaden şunu söylicem lütfen her özel hastane isteyeni burnu havada görmeyin devlet hastanesinde prensesler gibi değil de insan gibi muamele görmek tamamen şans çok küçük bir olasılık ve bu kadar acılı sancılı ve önemli bir konuda bırakın da insanlar özel istesinler.
Dilaraeymen Brcnn valla İlhami gül diye bi doktordan randevu almıştım ama bayan bi doktor vardı odasında adını bilmiyorum maalesef
akrky Damla2557 ben şehir hastanesine gidiyorum doğuma hangi dr denk gelirse o giriyormuş odalar da tek ya da iki kişilik gebe okuluna gidenlere tek kişilik odayı veriyorlarmış belirli bir haftası yok sadece doğuma bile gitseniz alıyorlar ama ben çok memnunum doktorum necati hancerliogullari eğer o randevuda denk gelmezse ulaş çali gamze yılmaz bunlar da çok iyi doktorlar güzel ilgileniyorlar gerçekten
Hilallsen Bilgeninannesi kalitesine uymuyormuş hanımefendi ne oldu zorunuza mı gitti? Ne kadar yanlış bir tepki. Çok yazık. Sadece yargılıyorsunuz
catlak_anne Hilallsen o kadar sinirlendim ki hanımefendinin yorumuna. Yazdım yazdım sildim. Bu kadar olur ya ! Ne yaparsa kadın kadına yapıyor diyorlar ya gerçekten öyle. Hemen bir kompleks hemen bir açık arama hemen bir aşağılama. Özel hastane istemek neden bu kadar abartılıyor ? İnsanlar birşeyler duyuyor yaşıyor yada şahit oluyor ona göre karar veriyor. Nedir yani anlamadım gitti