Evet arkadaşlar hepinize ALLAH kolay doğum nasip etsin🙏40+1de acile gittim nts için çağırmışlardı ağrı vs hiç birşey yoktu doktor 3cm açılma var dedi ve yatış verdi bende kabul ettim gece işte nts serum vs öyle geçti sabah doktor ve ebe geldi açılma ne durumda baktılar doktor 2cm dedi ebe 1😁yani gece bakan doktor neden 3cm diyip yatış verdi anlamadım tabi😁sonra birşeyler ye suni vericez dediler ben istemedim sonra doktor geldi riske atma haftan dolmuş vs tamam dedim artık napim gelmesinide istiyorum tabi.9:30da taktılar serumu yarım saat içinde ağrılarım başladı mide bulantım çok oldu bağırsaklarım hemen bozuldu zaten tuvaletten çıkamadım.12 gbi tekrar kontrol ettiler 3 cm dedi sancılarım 60 falan ayakta duramıyorum vucudum uyuştu keşke sezaryen olsaydım diyip duruyorum tabi😁pilates topunda çektim çoğunlukla sancımı sancı girince kendimi kasmadım derin nefes alıp verdim daha iyi oldu kendimi kastığımda bacaklarıma vuruyodu daha şiddetli hissediyodum.Anneme belimi sancım boyunca sürekli masaj yaptırdım o kadar iyi geldi ki sonra duşa girdim yarım saat sıcak su tuttum snra saat 15:00tektar baktılar ben şok 8cm dedi suyumu patlattı hemen ıkınma istedi gelince söyle dediler gözleri açılmayan ben o an kendime geldim😁ıkınma isteği geldi çağırdım ıkınıyorum ama tam gelicek bırakıyorum destek verdiler karnımdan anca öyle geldi miniğim saat 15:35de 50cm 3178gr doğdu oğluşum sınradı eşini çıkarırken uğraştılar eşi parça parça çıktı iç dikişim baya var dikerken zorlandılar etim parçalanıyomuş dikerken öyle böyle bir haftalık olduk daha iyileşmedim tabi benimde hikayem bu uzun oldu hakkınızı helal edin😘