Esra4624 Arkadaşlar gece uyku problemi yaşayan var mı uykum gelmiyor bi yerim de ağrımıyor ve gündüz de uyumuyorum ama gece uykum kaçıyor neden acaba 21 haftalık hamileyim
prenses_annesii2603 Esra4624 23 haftadayim 1 aydır gece uykusu yok bende zorluyirum yine olmuyor uyusamn 2 saat oluyo kalkıyorum
laboratuvarbebegi1 Esra4624 ayy çok kötü bir duygu ya gerçektenben 30 haftadan sonra yaşadım ne kadar geç uyusam da gece 3ten sonra uyanıp sağ sol bir türlğ uykuya dalamıyorum şuan 37+5😭
Esra4624 prenses_annesii2603 hiç sorma cnm nasıl baş edeceğiz bilmiyorum artık uyuyamıyorum diye ağlıyorum geceleri ya
Esra4624 prenses_annesii2603 aynen olabilir canım ya ama bebek doğmadan uykusuzluk yaşamak bilmiyorum inşallah kısa süreli olur uyku problemi ya
laboratuvarbebegi1 Esra4624 doğum sonrası için hazırlanıyormuş vücudun Rabbim ne kadar büyük 💕 ya senin erken başlamış zor bir durum 😞
Esra4624 defne55 ya keşke bebek uyutmuyor derim ama canım karnımda daha doğmadık biz ve uykusuzluk adamlı bitiriyor Allah yardimcın olsun senin de canım 🥰
Kkalaner Esra4624 Bende 36+4 um ama 1 aydir boyle uykusuz geziyorum evde.gece 3ten önce uyku gelmiyor 🤢
Burc91 Yalniz degilsin canim, karnim agirlasti iyice donerken cok zorlaniyorum sureklide sag sol donuyorum, bacaklarima kalcalarima agri giriyor gece resmen burnumdan geliyor, bir iki saat uyuyup gozlerim aciliyor sabaha karsi , sonra uyu uyuyabilirsen🙄
kaplan3 ğ34 haftalıgız ssbsh kızımı okula oglumu krese gonderın yatıyorum 1 kadar onlar gelınce kalkıyorum gece 3 4 kdr ayaktayım istesem de gece uyuyamıyorum gunduz uyumamayı da denedim ama yok gece garıp kedı gbı evde geziyorum 🤣ama en azından gun uz uyuyorum
35shereliz Esra4624 benimde o haftalarda başlamıştı gece 2gibi uyuyordum yarım saat 1 saat sonra uykumu almış bir şekilde uyanıp birdaha asla uyanamıyordum doğuma kadar böyle devam etti 😔