Alya123 prenses_annesi16 ilk hamileliğimde akşam 7de nişanım geldi gece 12 de gittim sabah 8 de Doğum yapmıştım 😊 bakalım şimdi nasıl olur ❤️
[silindi] Ben de nisan akşam 9 -10 gibi gelmişti sabah 7 de kalktım suyum geldi hemen hastahaneye gittik 1 de doğum yapmıştım
[silindi] prenses_annesi16 hayırlı hayırlı insaAllah normal de nişan geldikten sonra en geç 3 -4 gün içinde başlıyormuş kısmet işte çok şükür benim sıkıntı olmadan cabuk geldi
[silindi] Ayse08emre kişiden kişiye değişiyor diye biliyorum bazılarında nisan veya su gelmeyebiliyor ama sudan önce nişan gelir
Sevilay0680 Ay darısı bana her sabah ona batmaktan artık.nasil.bisi geldi mi gelecek mi delirecek merak ediyorum gelmesi için sabırsızlanıyorum
Nurr Yaklaşık bir hafta on gün sonra mecburi sezeryan oldum 🙈bazıları hemende doğum yapabiliyor ama doktorum sancın olursa veya suyun gelirse gel demişti
Alya123 prenses_annesi16 sıcak duş al canım o hem sancıyı hafifletiyor hem de açılmayı artırıyormuş sancı geldikçe beline su tut 😊 koltuğun başlığından tutup oturup kalkmıştım bacaklarım açık şekilde o da çok iyi oluyor inşallah sağlıkla kucağına alırsın yavrunu ❤️ Rabbim yardımcın olsun 🤲🏻
Eylem_Ezmira Benim önce sancılarım başladı gece 4 gibi sabah 9 da nişan geldi 14.05 te de kızım doğdu suyum sızıntı halindeydi hastaneye gidince patlattılar öyle geldi yani su nişandan sonra gelmeye başladı