Mrverdem Merhaba arkadaşlar. Detaylı ultrasonu ege üniversitesinde veya tepecik hastanesinde yaptıran var mı? Randevu nasıl aldınız ve ne kadar süre incelendi memnun kaldınız mı ? Ayrıca özel doktorda uygun fiyatlı yaptıran var mı?
Ygmr_kyl Mrverdem moral bozmak gibi olmasın ama geçen ay o kadar araştırdım ki izmirde ayrıntılı ultrason, uygun fiyata bulamadm, ege üniversitesinden randevu almak kadar zor bise yok, mecbur özel hastanede 314 tl ye girdim :(
Ceylan35 Mrverdem dokuz Eylül üniversitesi Hastanesi'nde yaptiricam haftaya 100 liralik bı ödemem olucak
Fulla Mrverdem ben tepecik hastanesine gidip renkli ultrason için gün aldım 20.haftada gelineceğini söyledi Şubata da gün verdi
Ygmr_kyl Mrverdem egepol hastanesi, alsancak mr merkezini ben de aradm sordum radyolog bakıyor, renkli ultrason 400 tl gibi bi fiyat dedi, renksizi 150. Egepolde 314tl renkli ultrason girdim
Bayanmiyav Tepecik hastanesine gittim sıra olmadığı için Alsancak Mr a yönlendirdi 150 liraya yaptırdım bilginiz olsun renkli olmuyor o fiyata ben gerek duymadım tercih size kalmış
Mrverdem Ceylan35 peritonolog mu yapcak radyolog mu? Daha sonra sorsam size nasıl geçtiğini memnun kalıp kalmadıgınızı 🤭
Bayanmiyav Mrverdem 15 20 dakika kadar sürmüştü standart Bi ultrason görüntüleme işlemi sevimli sempatik Bi kadındı doktor hanım güzel geçmişti açıkçası
Ceylan35 Mrverdem gidince ogrenicem kuzum ama riskli gebelik bölümü yapicak sanırım peritonolog oluyo sorabilirsin tabi
Ceylan35 Mrverdem ama eğer yaptirrcaksan kaç haftalık olduğunu bilmiyorum ama geç kalma randevular zor bilgin olsun ben hastaneden memnunum ilgi alaka olarak bilgin olsun
Mrverdem Ceylan35 17 haftalık doktorum ocak ilk haftası yaptır dedi öneride de bulundu ama hepsi özel doktor o yüzden araştırıyorum şimdiden
Ceylan35 Srpeybl ben orda zaten kontrollerini yaptırıyorum ama bildiğim kadarıyla 20.haftadan önce gitmek gerek bana 18. Haftada randevu verdi oranın hastasıyım ama sizi bilemem erken gidin