ebrukavi-19 Kızlar bebislerinizin kilosu ne kadar ne gibi şikayetleriniz var, hazirliklar ne alemde hadi sohbeteee 😍😍😙😙👨👩👧👨👩👧🐣🐣🐣💕💕🙋♀️🙋♀️
Terspektif ebrukavi-19 27+1 deyiz hiçbirşeyimiz hazır değil daha 😂 burda ki yorumlara bakarak hala her kontrolde cinsiyet değişir mi korkusu var 🤣 kuyruk sokumu ağrımız geçmiyor hiç tek şikayetimiz bu şükür 🙏🏻
bilgihamile ebrukavi-19 Besigim eksik bi bide ev tipi ana kucagi istiyorum o eksik .. bide hastanede giyecegim pijama takimi emzirme sutyeni atleti falan depend alicam o eksik bide gogus kalkani ve pompasi alsam mi bilemedim.. Sirt kalca agrilarim cok fazla mide yanmasi ve gece uyuyamiyorum bazen yaklastikcada heyecan var.. 28 haftaligiz doktor 1 hafta ileri diyoe ama ben regl tarigime gore bakiyorum hep 🙏
Busbus00 Bende 30 haftayım kızlar besik arabamız dolabımız herseyimiz tamam bi kaç küçük seyler eksik onlarıda aşıp allahımın izniyle çantamızı hazırlıcaz beklesin nolur nolmaz 😁
ebrukavi-19 Busbus00 benimde herşeyi hazır bitek arabamız eksik daha karar veremedim siz ne aldınız 😍
Gamm Herşeyimiz tamam :) 31 olduk :) şuan herşeyi yukanıyo yarın ütülenip yerleşicek , hastane çantası hazırlancak ve sağlıkla bebişlerin gelmesini beklicdz inşallah :)
ebrukavi-19 Gamm ya inşallah biz daha 28+5 teyiz bende 31 gibi hazırlamaya başlarım cinsiyeti ne bebisin 😍
Gamm ebrukavi-19 bi kız bi erkek ikiz benim ☺️ Ssizin cinsiyet ne :) yardımcınız yoksa yapın bence hemen ben artık on dk den fazla duramıyorum hemen belim ağroyor annem yapıyor sağolsun 🙁
ebrukavi-19 Gamm yaaa ikiz ne güzel 😍😍 kız bizimde teyzesi bi kaç kiyafet daha alıp öyle hazırlayayım diyorumm
Gamm ebrukavi-19 maşallah sağlıkla gelsin prenses 😍 ben 9 aya kadar karışım almışım şuan çok fazla görünüyor ama ay ay ayırınca bende yetmcek gibi geliyo ama bakalım belki alırım birkaç parça daha :)
ebrukavi-19 bilgihamile kuzum ben lohusaavm sayfasından aldım geceligimi dependide buyuk grosvarsa yasadigin yerde oraya bak daha ucuz oluyor ben kelebek göğüs kalkanı aldım ana kucağıni doğunca alicam inşallah göğüs pompasinda bende kararsizim bilemedim 😐
bilgihamile ebrukavi-19 Elbise ve alt ust konusunda kararsizim. Ikisinden de alirim mubtemelen hangisinde rahat olursam diye dusunuyorum. Gross var bakiym.bi daha ki gittigimde cok tesekkurler soylediginz icin 🙏