Mutter Merhaba kızlar, ctesi idrarda pozitif görmüştüm. Bugün kan testi yaptırdım , 2532 çıkmış. Sizde tekrarlamak gerekir mi? Yoksa direk gideyim mi doktora?
Mutter Tugce1803 Faray Deletedmom2224 teşekkürler kızlar 🙏🏻 Darısı tüm bekleyenlere 🥰 ctesi gidebilirim diye düşündüm🖤😊
Asumann Birkaç güne ultrasonda kese gözükmesi lazım şuan gitsen görme ihtimalimiz düşük. O yüzden azıcık daha bekle ☺️ 2 3 gün kadar
Saribebek Zynp01 benimde karnımda arada ağrı batma oluyor acaba hamile miyim diyorum test yapamaya korkuyorum
Mutter Zynp01 Saribebek kızlar bende akıntı göğüs agrısı ve karın ağtısı vardı. Oldum olucam gibi agrı
Deletedmom0093 Mutter Merhaba ben ilk kan testi yaptırdığımda 3003 çıktı hcg. Ertesi gün doktora gittim 4+4 günlük hamileydim. Keseyi de gördük hemen karından ultrasonda. Hatta değerim yüksek olduğu için doktor bir daha hcg testi istemedi bile. Hayırlı olsun bebiş 😊
Mutter Deletedmom0093 teşekkürler nilüfercim 🙏🏻 Senin daha da yüksekmiş🙂 5 haftalık görünüyorum suan ben🤷🏻♀️
Deletedmom0093 Mutter Bu arada bu değere sevinmelisin bebeğin sağlıklı ilerlediği anlamına geliyormuş 🧡🍀🦋 Bana ikiz gebelik diyen de var gerçi ama öğreniriz yakında 🌸
Mutter Deletedmom0093 aaa senin de mi yeni 🥰 hayırlısı olsun seninde canım 😇 aa olur mu olur ben isterdim galiba 😊