Aylin16_ Leyla9292 Bende perşembe olucam inlallah sezeryan ama bazen kilo eksik yada fazla çıkabiliyor 300 gram az yada fazla çıkabilir dedi doktor endişe etmeyin. Bu arada ilk kızım 36 haftalık 2700 doğdu küçücük tü şimdi maşalallah 5 yaşında yaşıtlarından uzun gelişini gayet iyi korkmayın
Esraygtf Leyla9292 kuzum benimde 36 da 2850 di 1 hafta boyunca çok muz yemiştim 1 haftada 350 gr almıştı 37 de 3200 dü kilosu👍🏻
Nefesmom Iremgokce 37+3 haftaligiz bizde doktor 3 kiloyu gecmis dedi ama tam soylemedi tabi yanilma payi da olabilir ultrasonda kilo ile ilgili telas yapma 😉masAllahi var
[silindi] Aylin16_ bana 38 hafta ile uyumlu dedi hatta iki doktora gidiyorum ikisi de aynı şeyi söyledi. Siz şimdi kaç haftalıksınız
Ergul_00 Iremgokce bizde seninle aynıyım hafta ve kilo olarak ..doktor sıkıntı olmaz dedi kilo alimi birden yavaslayabilir de dedi..4.5 a kadar yolu var bebislerimizin
Naciyegormez Bende doktora 35+5 de gittim 2920 gr dı kilosu, on gün sonra nst den bakılacak dendi şuan 36+3 bakalım neler bekliyor bizi :)
Leyla9292 SerifeEbrinc benim yarın değil ertesi günü işte ameliyat üç olsa yeter dedi..İnşallah beş gün geçti üç olmuştur doğduktan sonra toparlanır inşallah..bebekler güzel bakıldığı zaman çabuk toparlanıyor benim üçüncü olacak en zayıfları bu
Nesdef Leyla9292 olur canım olur cuma gittim 3250 falan dedi pazartesi 3660 doğdu yanılma paylarıda oluyor tabiki Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Nesdef Iremgokce bakalım 40a kadar duracak mı 😊 Rabbim sağlıkla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin kilosu gayet güzel
GoncAli Iremgokce canim iyi bence. Cok mu diyorsan ben ne yapayım. Oğlum baştan beri 3 hafta onden gidiyor 36+2 gittim 3950 demişti. Dün gittim 37+2 masallh 4200 dedi. 38+4 haftaya carsamba doğumum var. 4500 olur ama bu söyledikleri bazen az bazen fazla cikiyor dert etme. Allah sağlık versin.
Musal Iremgokce yok iyi kilosu. Benim 35 de 3.200 idi son gittiğimde yaramazlığından dolayı ölçtürmedi kilosunu 🤷♀️