Angello Sevgili anneler kabizlik problemim var bu konuda ne yapabilirm kuru kayisi harici normalde 2 defa gidiyodum bu zamana kadar tualete suanda 1 defa gidiyorum oda zorla yani ne yapabilirim bu konuda affiniza siginiyorum 17 haftalik gebeyim 😞
NisaMomy Angello benimde aynı canım 15 olduk iki günde bir gidebiliyorum kayısıda yedim ama etki etmedi bendede.
hunilimom Angello bol su lifli yicekler ye tuvalete çok ıkınma ilerde bahar olursun allah korusun sıcak suya otur orası rahatlasın kayısı kompostosu ye bamya yemeği kabak yemeği bende irmik helvası da bagirsaklari calistirmisti canım
Prenses39 Angello bir yemek kaşığı zeytinyağı iç gerekirse iki kaşık iç iyi gelir akşam yatmadan iç sabaha rahat edersin
Badevehande Tahin pekmez yiyin günde 1 kere çıkmaya şükredin günlerce çıkamayan var hamilelikte😕 bende hep ishal olurdum😢
Laley Bende aynıyım ya kayısı işe yaramadı doktor ilaç verdi içtim ama oda fayda etmedi 7 gündür yapmadım büyük abdest
Yagmurdamla Kan demir ilaci iciyosaniz o yapar onu birakin 2 veya 3 gune duzene biner sorununuz zeytin yagi tuketin