Aminem2020 Mesa33 iyiym sukur cnm hareketlerini hissedemedim pek o yuzden gittim ama bi sıkıntı yok sukur 😊 sordum benim taktiğin böyle sen hangisine uymak istersen dedi 😶
Aminem2020 Mesa33 he valla bide karar verebilsek 😄 Allah hakkımızda hayırlısını versin insaAllah bi sıkıntı olmaz benim haftam ilerliyor çünkü 😔
Mesa33 Kizkalesi bırakınca iğnenin dozunu artır diyen de var demeyen de var. Sen artırmış mıydın iğneyi
Kizkalesi Mesa33 canım senin kan pıhtılaşma oranına göre arttırıyorlar bikaç doktora danıştım senin pıhtılaşma değerin düşük 0.4 lük yeterli gelir gerek yok dediler
Aminem2020 Mesa33 gördüm cnm ama kendi kendime de bırakamıyorum şuan gittiğim doktor devam ettiriyor tüp bebk doktorumda devam dedi benim pihtilasmamla mi alakalı acaba. Inşaallah miniklerimize bişey olmaz
Cnn17 Mesa33 bişey soracağım ben size. Yeni öğrendim ben hamileliğimi önceden iki düşüğüm var kan pıhtılaşması çıktı genetik testte. Ben şimdi yeniden hamileyim iki gündür coraspirin kullanıyorum bacaklarım çok ağrıyor acaba ilk zamanlar böyle oluyor mu ?
Mesa33 Aminem2020 pıhtılaşma seviyesine göre değişiyor demek ki canım. İnşallah sağlıkla kucağımaza alırız
Ayse1997 Mesa33 canm bnde 30 -3 haftalıgım hem coraspirin hem igne senn gbi aynı banada bıraktırdılar bi sorun yok şükür kanımz artık su gbi cnki hem igne hem hap merak etme doktorunn bi bildigi var
Mesa33 Ayse1997 iğne dozunu artırdı mı doktorunuz. Sen daha erken bırakmışsın. Korkmuşsundur sen de dimi
Ayse1997 Mesa33 yok aynı ignemin dozunu kullanıyorum evet bende tedirgin oldum ama mantıken düşün hem igne hem hap kanımz ne kadar benm mesela bi yerim kanasın durmuyordu saatlerce bişy olmadı merak etme
Mesa33 Kizkalesi çok doktor değiştirdim.veysel toprak en çok beğendiğim doktordu. Bitlise gitti. Limdi imran ayhan a gidiyorum o da çok iyi. Ama işte öncesinde gittiklerim güvensizlik yarattı. İmran hanıma da daha iki aydır gidiyorum
gguler Ilk bebeğim de 32 de corasprin biraktik tüp bebekdi. Doğuma bir hafta kala da igneyi. Ikinci için de aynısını söyledi