Mesa33 Selam12 yok dediyse rahat ol canım seninki heterozigot çok ağır bir şey değil. Zaten detaylıya girince kan akışına falan bakacaktır doktor. Ama sana tavsiyem detaylı ultrasona mutlaka gir. Tüm sonuçlarını götür. İğneye gerek var mı diye sor. Onlar daha net açıklıyor. Kanı dolaşımı takip ediyor. Ha bide bu baskı için rahim ağzını her kontrolde ölçtür
Vera18 Mesa33 genlerde pıhtılaşma çıkmadı canım kanımın akış hızı ve süresinde sıkıntı varmış o da pıhtılaşma eğilimi oluyormuş yani kanım pıhtılaşmaya müsaitmiş. İnşallah insan ister istemez tedirgin oluyor. Şimdilik her şey normal doğuma uygun gözüküyor canım bir aksilik olmazsa normal olucak
Mesa33 Vera18 anladım canım o zaman hiç canını sıkma. Limonlu su iç şekerin yoksa o da kanı sulandırıyor. Ama aşırıya kaçma. Bi su bardağı ılık suya yarım limon içebilirsin. Yine de doktora sor aman ha ben öyle bir şey duydum bünyeden bünyeye değişir.
Mesa33 Selam12 muayeneye yakın zamanda gittiysen normaldir canım. Benim de o haftalarda olmuştu. Çalışıyordum sürekli wcdeydi eve gelip ayağımı dikip yatıyordum. Sonra bi ara hafifledi. Kontrollerde bebek aşağıda falan demediyse hiç korkma. Ama her fırsatta dinlen bol bol su iç.
Selam12 Mesa33 yok bebek çok iyi dedi plesanta yeri güzel dedi herşey güzel ilerliyor dedi doktorum birde grip oldum doktora gittim oda baktı suyu felan iyi dedi istirahat et dedi sadece ama genital bölgemin sol tarafında ağrımış bi his var bilmiyorum ki
Selam12 Mesa33 bebek iyidir değil mi bu 2 gündür oluyor birde adet günüm o etkiliyor olabilir mi acaba
Mesa33 Selam12 adet günlerinde bende de olurdu. Çok rahatsız ediyorsa bi doktora git istersen canım ya
Mesa33 Kaderimsin pıhtılaşma yüksek miydi ki sizde. Hatırlıyor musunuz hangi geninizde pıhtılaşma olduğunu
Zeytur Mesa33 ben gebeliğimin başından beri coraspin kullanıyorum ,sizin yazdıklarınızı okuduktan sonra dün kontrolümde doktora tekrar sordum ,Doğuma kadar kullanacaksın ,bırakmak yok dedi 🤔 36+2 haftalığım bu arada