1dem Ozge1044 aynen Valla bide yanına kimseyi almıyorlar 6 yaşında oğlum var oda bakmak istiyor ama bakamıyor. İlla parayı basıp özele gidecen 😁
Ozge1044 1dem evet sinir oluyorum ilk gebeliğim eşimde merak ediyor ama kapının önünde kalıyor her seferinde bende özele gidicem artık
Deletedmom2224 Ozge1044 evet kesinlikle bu yüzden olmuştur yoksa 10 günde 1 günlük gelişme imkansız ben o telaşla doktoruma gittiğim zaman bana gülmüştü gelişme geriliği diye bir şey imkansız bu haftalarda devletin ultrasonundan olmuştur diye 😊
Ozge1044 Deletedmom2224 oh çok şükür ya teşekkür ederim benimle aynı durumda birilerinin olduğunu görmek rahatlattı beni korkmuştum
Kubbr1 Misssimsek amin canım inşallah ama biri atmış kesin durmuş daha da atmaz diyor diğer atmış belki durmuş belki hiç atmamış olabilir diyor bekleyin dedi bakalım perşembeye kadar
Misssimsek Kubbr1 inşallah güzel haberler alırsın canım doktor yanilmistir. Cok zor süreçler biliyorum rabbim yardım etsin ❤
Kubbr1 Misssimsek Allah razı olsun canım pek ümidimiz yok ama Allah ne dediyse o olur yazarım mutlaka teşekkür ederim
Eceveannesi Papatya_anne haftasına göre kilo ve gelişimi iyidir oyuzden sizin ileridedir adet tarihinizi doğru bilseniz bile cnm bnimde 2 hfta önde gidio