Zlyhkrt4 Merb kızlar çok hastayım grip oldum kemiklerine kadar Agriyor her yerim boğazım burnum tikali 17 haftalik oldum bebeğime bit şey olmaz İNŞALLAH benim gibi olan varmı ne olur dua edin 😭😭😭. Doktora gittim bir şey yapmadı parol verdi sadee
Bahar2 Zlyhkrt4 sıcacık tarçınlı ıhlamur yap iç kendini dinlendir o şekilde iyi olursun 10 gün yattım 10 gün de işe giderken çektim 20 günde zor geçti ilaç kullanmadan benim sesim kısılmıştı kulaklarım da ağrıyordu
Bahar2 Zlyhkrt4 birde doktor bebeğin çok korunaklı olduğunu bilet olmayacağını söyledi korkma Allah şifanı versin 🍀
zelis63 Zlyhkrt4 canm parolu iç yatagın altına gir iyice terle sonra kalk ılık bir duş al hiçbiseyin kalmaz bende 3 gündür öyleyim mahf oldum sonunda ilaç içtim terledim bugun kendime geldim bebekte korkma bişey olmaz onların yeri bizden daha güvenli 🙏
Zlyhkrt4 zelis63 parol içmek istemiyorum ama ilerlerse içeyim o zamn.bebege bir şey olur diye korkuyorum. Komiklerime kadar Agriyor heryerim. ALLAH sama da şifa versin çok sağ ol içimi rahatlattin
zelis63 Zlyhkrt4 canm parol içebilirsn korkma zararı olmaZ Hamilelikte kullanılıyor çok acı çekmektense iç bir 2 tane rahatla dünden beri 4. Ağrı kesici içisim şükür bebeğim oynuyor sürekli bir sorun yok yani sende korkma
Zlyhkrt4 zelis63 benim 16 haftalik oynamasını daha his etmiyorum hiç. Gribim çok ağır geçer normalde de . Inşaallah iyilerisim Rabbim herkese şifa versin bebeklerini korusun.
Bahar2 Zlyhkrt4 ayy kulak ağrısı çok kötü benim kulaklarım ağrıdı dolgunlaştı az duymaya başladım sesim kısıldı inşallah sen daha hafif geçirirsin ilaç kullanmayınca çok zor geçiyor
Gribulut Zlyhkrt4 Canım bende öyle oldum doktorum hiç birşey vermedi acile de gitme dedi bol meyve ye bol sıvı tüket dedi duş aldım vicks krem sürdüm bol bol terledim 2 gün yaptım 3 güne toparladım dene derim geçmiş olsun
Zlyhkrt4 Gribulut 2 gündür yatıyorum ne cektigimi Allah biliyor valla . 😔 artık kendimi geçtim bebeğe bir şey olucak diye çok korkuyorum ama sizden böyle mesajlar görünce için rahatlıyor Allah razı olsun. Rabbim cümlesine şifa versin.
Ftsss Zlyhkrt4 Allah’ın izniyle bişe olmaz ben 5 grip atlattım hamileliğimde canım önce kendine sıcak limonlu su yap ve ılık duş al tuzlu su ile boğazlarına gargara yap bişeyin kalmaz 1 2 güne bende acile gittim ama bişe yapmadılar bunu söylediler bana çok şükür iyim