tugceavkrn Hlal ah keşke benimki gelse artık inan kendimi insanliktan çıkmış gibi hissediyorum her arayan dogurmadin mi diyor bunaldim vallaha 🤦
Edanur34 tugceavkrn gerçekten dediginize bende katılıyorum bebeğim ne zaman gelir diye beklerkem bide etrafımızdaki insanlar arayıp soruyolar iyi niyetlerinden zaten o kesinde ama çok bunaltıyolar ya 😥
tugceavkrn Nefesmom nasıl dogurcaz biz böyle ya ne zaman geçiyor ne ağrılar heyecan,merak hepsi bitirdi valla beni 🤦🤭
Biyolog 39+3uz kanala girmedi ağrı sanci hiçbişey yok.. çatı muayenem yapıldı normale uygun ama 40 dolunca sezeryan yapacak dr um. Inşallah o zamana kadar kendisi gelir oglumun çünkü 4 kiloyu geçmiş olacak
tugceavkrn Biyolog rabbim hakkınızda hayırlısını versin ikinizinde sen içini ferah tut 😊 sağ salim alalim kucağımıza bebislerimizi 😍
Biyolog tugceavkrn âmin canım inşallah hepimiz bir avazda kurtulur sağ saglim kavusuruz yavrularimiza
eserivgen [silindi] bende de nst de sancı çıkıyor daha şimdiden 31+5 iz bizde korku sardı beni de sizin bu haftalarda sancı kaç çıkıyordu acaba
[silindi] eserivgen 40 60 arasıydı canım ama doktor açılma rahim ağzında incelme var mı diye muayene etti bir sıkıntı yoktu şimdi hala devam ediyor. Açılmanız yoksa endişelenmeyin bence. Ama hareketlerinize dikkat etmekte fayda var yormayın kendinizi 🥰
Hazaaalll 38+0 olduk. Nişanım geldi doktordan eve geleli 2 saat oldu. Nişan harici başka bir şey yok bekliyoruz bakalım 🤷🏽♀️
Kumsalinannesii tugceavkrn 39+2 olduk yumuşama varmış ama açılma yok 🙁 ne olacak bilmiyorum ins kendi sancım başlar sancımda yok insan stres yapıyor ister istemez
Skn23 tugceavkrn bende 38+5 oldum😂 yarın muayenem var bakalım ne dicek kaç kilo olmuş etmiş çatım nasıl abo 😂
tugceavkrn Skn23 sakin olmaya çalış allah yardımcınız olsun 😊 hersey bir anda olup biticek inşallah 😊
Kumsalinannesii ozgeustun aynı bugün eşimin doğum günü hak ediyor mu bilmiyorum ama bir tarafım bugün gelse keşke diyor🙁 hayırlısı
tugceavkrn Edanur34 artık herkese dogurmiycam diyorum direk 🤦 ağrılar da mahvediyor beni bütün gece uyuyamadim mesela çatı ağrısından arada dalinca da hep dogurdugumu gordum rüyamda cidden çok zor geçiyor şu sıralar
Buglemcagla tugceavkrn ben 37 haftalığım bebek doğum kanalında duruşu gayet iyi dedi doktor az bir sancın olsa hemen dogurursun 3 cm açıklığın var dedi ama ne sancı ne kasılma ne ağrı hicbise yok malesef 😔 39 a kadar olmazsa suni sancı ile başlıcak sanırım
tugceavkrn Buglemcagla allah hayırlısını versin inşallah, yürüyüş yapmaya çalış sıcak duş al iyi geliyor doğum için