[silindi] Esraygtf kanala girmemiş olursa suni sancı vermek sıkıntı olabilir demişti doktorum. Suniyi veriyoruz sonra bebek zorlanıyor kalbi yavaşlıyor mecbur sezeryana alıyoruz dedi. İnşallah girmiştir kanala. Değilse suni istemeyin bence
Esraygtf [silindi] evet biliyorum annede bebekte cok yoruluyormus bebek strese giriyormus. Açıklığım vardı 36 da bakalım inşallah kanalada girmiştir bu hafta artık 🙏🏻
[silindi] Esraygtf inşallah canım 🤲🏻🤲🏻 ben hiç açıklık için muayene olmadım ama sancılarım çıkıyor onlar sayesinde belki biraz açılma olmuştur 😁
Beyzanurlina Esraygtf 38+5 haftalıgız bizimki 3700 olmuş ebe bana 3 bucuk üstü riskli dedi ama ben yinede sonuna kadar normal istiyorum kuzum bı skntı olursa alllah korusun sezeryan olcak galıba 🥺
Esraygtf Beyzanurlina hepimizin sonu öyle malesef bebek tehlikeye girdiği an tabikide sezaryen. Sağlıkla gelsin de nasıl gelirse gelsn :)
lazkizi61_ tugceavkrn bende normal istiyorum inşallah normal olur sezeryandan korkuyorum çünkü Allah hayırlı vakitli doğumlar nasip etsin:)
tugceavkrn lazkizi61_ bende sezeryandan korkuyorum vucudumda bi kesik hayal edemiyorum hiç bakalım nolucak allah hangisini hayırlı kildiysa hakkimizda insallah o olsun
Brcpk tugceavkrn bende 40+4 üm 2 cm açıklığım var bebek kanala girmiş . Nişanımda geldi ama sancı gelmiyor bebeğin çıkası yok hiç. Kendiliğinden gelmezse perşembe suni sancı ile alacaklar . Napmamız gerekiyor acaba sancılar gelsin diye 🙄🙁
tugceavkrn Brcpk ben hurma yemeye başladım bikac gündür sıcak duş alıyorum her gün,yapabiliyorsan yürümeye çalış belki kendiliginden olur inşallah
Brcpk tugceavkrn hurma hergün yiyorum , sürekli pilates topundayım sıcak duş alıyorum herşeyi denedim bana mısın demiyor . Bekleyeceğiz artık canım
lazkizi61_ tugceavkrn amin inşallah bende hep öyle dua ediyorum valla hayırlısı olsun bi atlatsak stres basiyo beni
Gamzeli_03 Thrmt_19 bende ,38+2 Perşembe de benim var çatı muayenem yarın paylaşır mısınız nasıl geçtiğini bende tedirgin oluyorum nasıl n'olacak diye
Thrmt_19 Gamzeli_03 cnmm simdi geldim doktordan. Brnimki iyi gecmedi zorlandim 1 cm acikligim varmis nst de de sancim cikmadi
tugceavkrn Leyla9292 gözünüz aydın canım şimdiden allah analı babalı büyütsün ☺️ sağ salim kucağına almayı nasip etsin Allah 😍