tugceavkrn 38+3 üz ve yalancı sancılarım oluyor sadece ve çatı ağrım var aşırı şekilde iki gün once sadece 1 cm açılmam olduğunu söyledi doktor ve bebek kanala bile daha tam girmemiş ne nazlı çıktı bu aralık bebisleri bakalım ne zmn kucakliycaz 🤭
Thrmt_19 tugceavkrn 38+1 benim de. Cati muaynem carsamba gunu bakalim ne olucak. Hala sancim yok ya da nasil oldugunu bilmiyorum anlamiyorum.
UmudumOldun tugceavkrn 40+4deyim ne yaptıysam kızım hala kanala girmedi 🤷🏻♀️. Haftaya pazartesiye kadar gelmesse yatisim yapılacak. Allah'ım hepimizin sağlıkla yavrularına kavuşmayı nasip etsin
[silindi] tugceavkrn benim 32. Haftada başladı kasılmalar sancım çıkıyordu az az nst de. Şimdi 36 +3 üz. Tam 36 da gittiğimde 25 dk da 3 kez 80 100 arasına yükseldi. Onun dışında 40 larda geziyor. Dün geceden beri çatı kemiğim ağrıyor yürümekte bile zorlanıyorum sanki bacak aramdan bebek çıkıp gidecek gibi hissediyorum çok baskı var. Ayrıca bebek biraz iri. Şimdiden 3300 oldu bile. 38 de kanalda olursa suni ile doğum başlatabiliriz olmadı sezeryan görünüyor. İnşallah bu aralar kendi isteğiyle gelir 😁
Beyzanurlina tugceavkrn 38+5 haftalıgız açıklık yok ama çatı agrısı bitirdi bizi bitirdii ne götümüzü ne başımızı dogrultabılıyoruz 🤣🤣
Ecemismomy Benimde 37+5 bir kere yalancı sancı hissettim onun dışında tık yok zaten kanalda da değil bekliyoruz bakalım
tugceavkrn Ecemismomy daha zamani var demekki canım bi de Aralık bebislerine bakacak olursak en az iki hafta daha beklersin diye düşünüyorum 🤦 bizde 38+5 olduk ama bir hafta fln daha bekliycez herhalde
Duuyguum Benim de üç gündür başladı sancılar kasılmalar yarın gidiyorum bakalım neler olacak en son kanala girmiş demişti açıklığıma bakmamıştı
Tumet Bende 38 haftalık oldum yalancı sancı dediğiniz nasıl oluyor acaba 🤔 ara ara kasıklarımda ağrı oluyor o mu?
[silindi] Tumet canım yalancı sancılar herkeste aynı olmuyor bence. Ben karnımın tamamını kapsayan 50 sn kadar süren sertleşme şeklinde kasılmalar yaşıyorum. Nst de 80 i 90 ı buluyor bazen ama ağrı hissetmiyorum.
tugceavkrn Thrmt_19 bende bazen anlamiyor muyum bu sanci işini diyorum ama adet sancisina benziyor diyorlar öyle olunca anlıyorum 😂
Gamzeli_03 Thrmt_19 bende ,38+2 Perşembe de benim var çatı muayenem yarın paylaşır mısınız nasıl geçtiğini bende tedirgin oluyorum nasıl n'olacak diye
Htcblcn UmudumOldun Bizde 40+6 olduk Perşembe sabah yatışımız yapılacak fitille Doğum başlatılacak hayırla hepimiz alalım kucağımıza beklemek çok sinir bozucu cidden 🙃
tugceavkrn [silindi] inşallah kendiliginden gelir bebislerimiz gerçekten suni olan hicbiseyi istemiyorum ciddi ciddi 😂 ama çok bekletiyorlar ya
eserivgen [silindi] bende de nst de sancı çıkıyor daha şimdiden 31+5 iz bizde korku sardı beni de sizin bu haftalarda sancı kaç çıkıyordu acaba
tugceavkrn Beyzanurlina bende öyleyim cidden yatakta sağıma soluma dönerken ağlamamak için direniyorum resmen çok şiddetli çatı ağrısı var ya 🤦😔
Nimet-46 Beyzanurlina 😂😂😂😂bende 36 . Haftayım valla ben de götümü kaldırmaz oldum sağ sol uldu resmen 😂
Esraygtf tugceavkrn 36. Haftada 1 cm acıklığım vardı 38+1 oldum sancı mancı hiç bir şey yok ya bu haftada gelmezse doktor suni sancı verecek 39 da
tugceavkrn Esraygtf bende cuma 39 oluyorum muhtemelen o zaman giderim kontrole hem haftami da tamamlamis olurum bisey yapilcaksa da 39 tam olsun bari
niliyy 38+4 üm. Bende yalancı sancı falanda yok. Nat de sancılarım 10 larda 20 lerde geziyor. Çatı ağrım çok fazla oluyor. Bir anda öyle bir sızı hissediyorum ki hemen geçip uzanıyorm geçiyo allahtan. İnşallah yalancı sancı falan çekmeden direk sancıyla doğururum diye ümit ediyorum. Suni sancıya kalmasak bari 🤲
tugceavkrn niliyy aynen canım bende suni sancı hiç istemiyorum ama Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin
[silindi] tugceavkrn inşallah 🤲🏻🤲🏻 bende istemiyorum ama mecbur kalırsam tamam derim. Yeter ki sağlıklı olsunlar 😌🥰
Esraygtf tugceavkrn benim doktorum 39. Hafta tam zamanı bekleyelim dedi ama 40 ı falanda geçirmek istemiyor normal doğum olacağı için 4 kiloyu geçmesin diyor
tugceavkrn [silindi] öyle tabiki allah yardimcimiz olsun bir an önce de sağlıkla gelsinler inşallah 😊
tugceavkrn Esraygtf benimkinin kilosu 2650 daha 40 haftayi gecse bile o kadar cikcagini sanmiyorum kilosunun
HvvGlKrdl tugceavkrn 39+5 sanci yok, nisan yok, agri yok, acilma da yok 😔😔 sadece bebek kanalda sanirim,cunku doktor bebek kafasini rahim kemigine dayamis dedi hepsi bu.. Kanal olayini nasıl oluyo bilmiyorum 🤔🤔