Bende de hipofiz adenomu var evlenmeden önce hapa başlamak icin hormon tahlilleri yaptırırken ortaya cıktı hep prolaktinim yüksek cıkıyordu. Stres de cok etkiliyor. İlk sefer 50ydi sonra 70 ve 100derken baya üzülmüştüm. Eger bebek istemiyosam çözüm dogum kontrol hapı o hep 40 seviyesinde tutuyo. 1 yıl kullandım sıkıntı cekmedim adet konusunda. Sonra bıraktım adet gecikmesi yaşadım hapı bıraktım diye mi prolaktinimden dolayımı bilemedim cünkü doktora gidince adet olmamama ragmen normal cıkmaya basladı prolaktinim 9 falandı anlam veremedim. Dostinex baslıcaktım tahlillerde de normal cıkınca baslayamadık da 3-4ay denedik öyle bebek icin ilaç falan hiç bişi kullanmadım. Ama adetim 35-37günde bir oluyodu tabi her hafta bi üzüntü neden boş umutlar. Her seferinde test yapıyodum 🤦🏼♀️ . En son akışına bıraktım ve test yapmadım baya bi geç öğrendm öyle olunca bebek 6haftalık olmuştu ben öğrenince 🤦🏼♀️ Smdi 37 haftalık olduk cok şükür tutununca hiç bi doktorum irdelemedi bile birden fazla doktora danıştım. Bazı doktorlar rahatlatmak yeriine acımasız olabiliyo ama inanın bu prolaktin yüksekliği hipofiz adenomuyla hamile kalan cook insan var bir cok kişinin belki de farkedilmiyor. Cok basit de bi tedavis var gebelikte de hiç sorun teşkil etmiyo. Stres yapmayın 🥰🥰