Umut10 7 haftalık gebeyim Tsh. 2.74 Serbest T4. 1.27 Eutroxs 25 kullaniyordum doktor eutroxsu 50 çıkardı sizce nasıl
Yrnkrm Umut10 sen ona yüksek mi diyosun 🙄 benim tsh bebeği ilk öğrendiğimde 7.32 idi 50 mg eutroxla 2 ayda 1.23e anca düşürdüler ve 0.25e düşürmeye çalışıyorlar
Grhn Umut10 hiç korkmayın 8 aydır ilaç kullAnıyorum. Hiç bir sorun olmadı. Kan tahlili yaptırn her ay düzenli dahiliye doktoruna göstern ilacın dozunu ona göre düşürüyr yada yükseltiyor. Ve değerleriniz o kadar yüksek değil
Balkizinanesi Umut10 tsh gayet güzel yüksek değil bende aynı ilacın 50 mg ve 100 mg kullanıyom hafta içi hafta sonu farklı sadece
tuzey Umut10 bende hiper troid vardi 7 haftalik hamileyim yavaslamaya yani hipoteoide çevirdi. bende eutrox kullaniyrm 25 mg
Yldzeyll Bende kullanıyorum canım sorun etme herhangi bir zararı yok kullanmadığın zaman bebekte zarar oluyor bu yüzden ihmal etme her gün sabah ac karınla iç 45 dk boyunca bişey yeme geçmiş olsun
Bahar1011 Aynı sıkıntı bendede var 9 haftalıgım ilaca başladım ilacın bebeğe bi zararı olmadığını söyledi doktor ama ilacı kullanmazsak ve önlem alınmazsa o zaman düşük riski yapabiliyormuş rabbim yardımcımız olsun
Bahar1011 Kahvaltıdan yarım saat önce içiyorsun doktor bana bu şekilde söyledi hafta içleri 25mg hafta sonları 50mg içiyorum