Alcanip Merhaba,acaba hamileyken 3 aylık falan uçağa binen varmı yada sakıncalıdır diyen şuan 11 haftalık hamileyim illa rapor almam gerekiyor mu bi sıkıntı oluyur mu bilen yazarsa mutlu olurum🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ozgeustun Alcanip programın diğer kısmında uçak için rapor haftası yazıyor (32. Hafta) ben hamilelik sürecinde hep çocuğun sağlığının uçağa binmeye kolaya 1 sosise bağlı olmadığını düşünerek biraz da tevekkülle geçirdim ve çok rahat ettim. 39. Haftadayız.
Grhn Alcanip rapor almanıza gerek yok . 28. Haftada rapor alınıyor. Ama gitmeden önce doktorunuza muayene olun yinede eğer düşük riskiniz falan yoksa izin veriyor zaten. Ben 25. Haftamda yolculuk yaptm
zenia Alcanip 30.hafta sonrası rapor ile seyahat gerekli. 2.gebeliğim işim dolaysıyla da sık sık uçmak zorundaydım bir problem yaşamadık çok şükür 🧿 doktorunuz doğru yönlendirecektir.
gezentianne Alcanip Ben uçuş görevlisiyim biz ilk 16 hafta çalışabiliyoruz her gün uçtum. doktor elindeki telefon daha tehlikeli demişti. hiçbişe olmaz
Nazoss Ben 10 haftalıkken binmiştim. Normalde de sık kullanırdım o nedenle doktoruma sormamıştım şükür bi sorun da çıkmadı ama yine de doktora danışmakta fayda var
Balkizinanesi Bende 3 aylık hamile iken bindim hiç sorun olmadı doktorda bi sakınca görmedi sadece xray den geçmedim o kadar
busrasahinn Alcanip pegasus da thy de kendi sayfalarında detaylı bilgi vermiş canım ordan bakabilirsin hangi haftalarda raporlu binildigine
Gulmartin Alcanip ben 6 ve 9 haftalıkken binmiştim doktorum bir sıkıntı olmayacağını söylemişti. Rapor yasal olarak 32. Haftadan itibaren isteniyor ama 28 haftalıkken bindiğimde uçuş şirketi rapor istedi şirkete göre değişebiliyormuş. Siz yine de kendi doktorunuza da danışın 💕
Merbe61 Bende ızmirde tatildeyken ogrendım hamıle oldugumu carsamba gunu tranzona ucagım var yarın doktor onay verirse gıdıcem sıkıntı ol az heralde otobuste daha saglıklı en azından😀😀❤️Allaha emanet ınsalalh
NeslisahGamze Alcanip 6 haftalıkken binmiştim 11 saat uçmuştum, bunun dönüşüde oldu tabiki 10 gün sonra bir sorun yaşamadım doktoruma danışmıştım sizde danışın sorun olacağını sanmıyorum