Happybaby_ İlk gebeliğim olduğu için çok fazla bilgili değilim 🙈 16+5 haftalık hamileyim şu ana kadar 2 kilo almışıım sizce çok mu ? kilolar hangi haftada daha fazla alınıyor ? bu arada boyum 1.75, 53 kilo gebe kaldım şu an 55 kiloyum
Gizemabc Happybaby_ doktorum bana ilk 5 ay 1er kilo sonraki 4 ay her ay icin 1.5 kilo toplamda 11-12 kilo almanin normal oldugunu soylemisti.
HvvGlKrdl Happybaby_ sen hic almamissin ki canim benim 😅 ben 39 haftaligim 20 kilo aliverdim 😂😂 masallaah bu sekilde devam edersen kilosuz hamilelik gecirirsin 😘😘
Simya Happybaby_ boyunu ve hamile kaldıgın kiloyı düşünürsek cok normal gibi geldi bana. Sanırım sen cok zayıfsın şu süreçte kiloyu belli etcegini sanmıyorum, bende 1,65 boy 53 kilo ile hamile kaldım 8. Haftadayım 2 kilo verdim 🙁🙁
Yusufpoyraz Ben 47 kiloyla hamile kaldım 20. Haftalara kadar 6-7 kilo aldım şuan 36 haftalık ve 67 kilo olmuşum🙄
HvvGlKrdl Yusufpoyraz bende ayniyim 39 haftaligim ve tam 20 kilo aldim 😅😅 amaann nasil olsa verecez bu sekilde kalacak değiliz ya..
Happybaby_ Gizemabc bencede öyle canıım, sağlıklı evlatlarımız olsun da kilolar verilir ama merak işte ilk gebelik oluncada daha bi heyecanlı 🙈🙈
duyguyilmaz 20kusure kadar +1 aldim. 30a geldigimde ne 1.5 kilosu masallah aylik 2 3 aliyosun yani en azindan benim oyle oldu. O isler doktorun dedigi gibi planli gidemiyo oyle sukadar ay 1 sukadar ay 1.5 falan. 30lara gelince doymuyosun falan. Ben 59la hamile kaldim 37.haftamda 72yi gordum😒
Kaderaslantekin Happybaby_ normal kilo aliminiz ben ilk gebeligimde toplam da 8 kilo aldim suan ikinci gebeligim 31+3 haftayiz 5 kilo aldim ama tabi bunyeye gore kisiye gore de degisiyor kimisi cok kimisi az aliyor