melekaltnds Merhaba arkadaşlar ben bebeğimin kıyafetlerini yavaş yavaş yıkayıp ütülemeye başlayacağım. Hangi deterjanı aldınız. Sabun tozu ve uni Baby arasında kaldım . Sizin kullanıp memnun olduğunuz var mi?
pyymamm melekaltnds unibaby aldım arkadasımın tavsiyesi ile . Granül sabun olanlar makinada erimeme gibi sorun oldugunu duydugumdan almadım. Birde minorisi cok tavsiye ediyolar temiz içerikli diye
Sevda41 melekaltnds green clean tamamen bitkisel tüm bebek deterjan malzemeleri mevcut temiz içerik mühendisinoğlu sayfasından bakabilirsiniz bu tarz şeylerin içeriklerine ben yıkadım memnun kaldım.
Tazeanne0134 melekaltnds canım hava güzel olursa eğer ben yarın başlayacam yıkamaya uni baby sıvı aldım
H-y-t Tazeanne0134 melekaltnds minoris ve siveno alabilirsiniz bende bayağı araştırma yaptıktan sonra bu iki markada karar kıldım. Minoris antibakteriyel foto ekleyemedim ürünün özelliklerini yazan bir foto çekmiştim melekaltnds
lazkizi61_ melekaltnds ben iki tane deterjan aldım biri sıvı baby me nin ebebekten almıştım kokusu harika memnun kaldım birde dalan roxy aldım onu daha kullanmadim aka herkes ondanda memnun araştırmıştım
[silindi] melekaltnds ben baby&me granül sabun aldım %100 bitkisel ve doğal içerikli. Bebeğin kıyafetlerini de yıkadım mis gibi oldular sabun tozu falan da kalmadı. Tavsiye ederim 😊