Ftszgn Cigdem92 hayatımda 1 kere kuaför e agda yaptirimdim hep kendim yapardim,açmak istemiyordum ama hamile kalınca riskli gebe olunca kac kere alttan muayene oldim🤦🏼♀️
Laley H1z2a3 valla benim eşim yaptı iki hamilelegimdede smdi yine hamileyimm o yapicak😂 oda diyo zaten bana şöyle bişi olnca diye
H1z2a3 Laley 🤦🏼♀️🙈 ya yalnış anlamayın lütfen de sonra nasıl bir birinizin yüzüne bakıyorsunuz 😂ben üçüncü çocuğu doğuracak bazen çok ateşli bi gece geçirsek ilişkiden sonra utanıyorum eşime bakmaya bende sorun var valla bu halim ne olacak bilmiyorum 🤦🏼♀️🤷♀️
Meltemkskn Cigdem92 canım hiç utanma çünkü kuaförlere çok normal geliyor bide sohbete daldın mı nasıl geçti zaman anlamazsın
Ay-Bek Cigdem92 Ben de çok çekindim kuaföre gitmeden önce. Ama sonra gittim bir şey de olmadı. Her yerime ağda yaptırdım.Kollarıma,bacaklarıma, koltuk altı ve genital çekinme bence mecburuz sonuçta. Kendimiz yapmaya kalksak sıkıntı.
Ltfy H1z2a3 bende kesinlikle katılıyorum. Gerçekten kocamız Die her özelimizi bilmek zorunda değiller sonuçta doğuma sokma eşini senden soğur diyenler buna ne diyorlar acaba 🤣 kötü bir durum 🙄
H1z2a3 Ltfy ay valla çok utanç verici birşey öyle bi sahne gözümün önüne geliyor da öyle bile yüzüm kızarıyor 😅
Meltemkskn H1z2a3 ben daha önce hiç eşime yap demedim ama mecbur kalırsam yaptırırım başka işe gelince seve seve geliyor buna yok derse öldürürüm onu😂😂ama yinede en rahatı kuaför geliyor bana 10 dk da tertemiz
H1z2a3 Meltemkskn ben demem asla yani diyemem ay ben Işık’ta bile eşinle ilişkiye giremiyorum açıkçası ni bende mi sorun var bilmiyorum kendimden bile utanıyorum aynadan bakıp aldığımda bile 🙈😂🤦🏼♀️
Fatima7 Cigdem92 canim ben 33 haftalik hamileyim karnim kucukken buyuyunce genetal bolgemi teraş edemeyecegimi dusundugum icin yeni hamile haldigimda gozumu yumup ellerimle kendi kendime yapmayi deniyordum sonucta karnim kucuktu ne yaptigimi gore biliyordum oyle oyle elim ogresdigi icin simdi cok rahatim 3 dkaya hall ediyorum banyoda ne ayna aliyorum nede zorlaniyorum kesik felanda olmuyor tabi ben ogresdigim icin artik biliyorum yani bunu ogrenmeye mecburdum ve basardim ben yurd dışındaym eşim kıskanc kadin kuafore bile yaptirmama izin vermezdi kendinede soyleyemezdim doktorum tuk dokucu kremler tavsiye etdi ama oda istedigim gibi yapmiyordu anladigin kendim cozum buldum alistirdim kendimi😊(tabi henuz benim gibi yapani bulmamişim ben cok cesaretliyim yani)
Cigdem92 Fatima7 bende senin gibi denedim baya kesiyorim ya yapamadim kuafore bugune kadar gitmedim boyle.bisy cekiniyorum
Meltemkskn H1z2a3 canım alışmadığı için bir ara bende öyle hissediyordum 😂😂sonra kuaföre gide gide alıştım
Bilgeninannesi Cigdem92 aynaya bakarak canım alta bir gazete ser rahat rahat yavaş yavaş hallediliyor 😊
H1z2a3 HvvGlKrdl ya dediğin gibi insan büyük konuşmamalı ama ben yaptıramam galiba gerçekten o şekilde kalmayı Doğuma gitmeyi tercih ederim sanırım 🙄 çünkü ben kendimden dahi utanan bir insanım kendim bakamıyorum aynadan orama bide kaldı açacam eşim alacak bilmem garip birşey 🙄🤷♀️
Laley H1z2a3 utanck bişi yokki 🤗 bende o hasta olduğunda ona yardmci oluyorum aliskanlik galiba birbirimizden hiç cekinmiyoruz