Bernaismet Kızlar merhaba ben 10 haftalık hamıleyım fakat doktor 1 hafta onden gdıosun suan 11 hafta gorunmeye basladın dedı bebegın 11 haftalıkk görünüyor dedı sızdede boyle oldumu
Pcdshn Bernaismet daha çok küçük, önemli bir durum değil, benim 3 hafta bile önden gittiği göründü, ama ultrasonda ölçü hatası olabiliyo, küçük görünmediği sürece sıkıntı yok 😇 son haftalarda haftasını yakalıyo..
nciGerek Bernaismet 20.haftama kadar benim de aynı şekildeydi. 5 gün öndeydik. Fakat şuan tam oldu. Çakışıyor artık. Ama sıkıntı yapılacak bşr durum değil. Sanırım +/- 1 hafta olması normalmiş. Dr um bu şekilde yorumlamıştı
Bernaismet Pcdshn erken dogum olur boyle gderse dıye korktum bırden ilk gebelık olınca korkularım cok fazla🙂ama bebegımı dusununce korkularımı unutuorm
DuyguSay Benimde öyle yumurtlama erken olmuş dedi dr son adeti mi de 5 gün öne çekti skntı yok yani 😊
Bernaismet DuyguSay birden olunca sasrdım bu haftaya gelınceye kadar aynı gdıoduk bırden 11.hafta oldum🙂
DuyguSay Bernaismet bende 11. haftada öğrendim önden gittiğini sonra Dr değiştirdim eski ultrasonlarmi istedi meğer hep ondenmis ilk gebelik sizin tabi normal merak etmeniz😊
nciGerek Bernaismet amin inşallah. Hepimizinkini. Çok teşekkür ederim. Sağlıkla büyüsün gelsin bebeklerimiz inşallah 🤗