deletedmom2626 Kızlar yaaa benim aşırı derecede canım çiğ köfte istiyor. Ama aşırı aklımda yani. Uzun zamandır yemedim. Yesem acaba bişey olurmu zararı vs.
Gzemarss deletedmom2626 bende geçenlerde burda sormuştum hiçbir sorun yokmuş ama etsiz ve yumurtasiz olmak kaydi ile bende zaten oyle etli filan yemiyorum evde yapilsa tabiki gonul rahatlığıyla yiyebilirsin ama dışardan yiyeceğin için kaçırma canım 😊😊
Mervezumra deletedmom2626 ohoo ben kac zamandir yiyorum nolcak ya 😁 icinde çiğ et olanlardan yemedigimiz surece hicbirsey olmaz
Zeyk deletedmom2626 bulgurdan ne zarar gelebilir ki etsiz ye biseycik olmaz ben dün gece yedim. Çok severim kendisinin aşığıyım 💙
Bnbalik deletedmom2626 ne olacak ki dün yedim ama beni çok rahatsız etti son ayda olduğumdan herhalde
Melikeglbs Ben yiyorm canım istediği zaman Bi sorun yok olmuyor da yiyebilirsin canım 36 haftalığım bende ☺️
Zade deletedmom2626 Yiyebilirsiniz etsiz olanından .. tabi sonrasında ki mide yanmasını göze alıyorsanız :)
Asafberan01 deletedmom2626 valla canm ben etlide yiyorum çiğ köftenin asıl tadı etli olması bence iyice yogurulmasi lazım ama çok lezzetli oluyor benimde canım çekti daha dün yemiştim bide vazgeçilmezim cigkofte
Zade deletedmom2626 Şanslısın o zaman canım ben bir lokma alsam saatlerce mide şikayetinden pişman oluyorum yediğime
Minnosizmmm deletedmom2626 ben her hafta yiyorum nerdeyse eşim çok sever evde yapıyor etsiz tabi ki bi zararı olmadı mide yanması dışında
bilaloguzunannesi deletedmom2626 komagene den yaptırıp yiyorum porsiyon olarak alıyoruz bir sorun da olmadı çok şükür
Deletedmom2224 deletedmom2626 yiyebilirsiniz disarda satılan çiğ köftelere et koyulması yasak zaten o yüzden yanındaki yesilliklerini güzelce yıkayıp yiyebilirsiniz