Luisluis Sen uzan dinlen kanaman çoğalırsa diye de tedbirli ol çarşambayı beklemeyebilir malesef, korkma ve kendini de çok yıpratma lütfen Rabbim nasip eder inşallah en güzel şekilde
Luisluis Sedahkn kişiye bağlı bence ama çok var hiç adet görmeden yada bir kez adet görüp Tekrar hamile Kalan. Benim de öyle oldu. Kendim düşük yaptığım için de doktor korun demedi bana. Ama kürtajda üç ay korunmayı öneriyorlar genelde rahim kendini toparlasın diye
Yusufunannesi_ Sedahkn sen içini ferah tut ayaklarını yukarıya kaldır öyle uzan fazla da kalkma İnşAllah Rabbim bebişini sana bağışlar sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın
Deletedmom2224 Sedahkn yani geçen hafta gittiginiz de yine 6+2 miydi? Düzgün anlatmadığınız için anlayamıyoruz şuanda. İlk zamanlar benim bebeğimde 1 hafta geriden geliyordu çünkü kimse de alalım gelişmiyor filan demedi geç döllenme diyorlar bu duruma. Ama eğer gecen haftada 6 haftalık çıkıyorsa o zaman gelişmiyor demektir. Yine de siz aldırmayın kalbi durana kadar bekleyin derim allahtan ümit kesilmez
Sedahkn Deletedmom2224 ben 5. Haftamda gittim herşey güzeldi bu hafta 7. Haftam ama hala 6+2 de gelişmemiş hiç
Dkk Sedahkn ayrıca bir doktordan gözükmenizi tavsiye ederim. Birde ben regenesis max kullanıyorum . Dün bununla ilgili soru sormuştum ondan dolayı bebeğin gelişimi önde olanlar varmış . Sizede faydası olabilir belki araştırın bence . Rabbim gönlünüze göre versin 🙏🏼
sdnrkya Bekle zaten sagliksiz ise düşük yaparsın bana da dediler aldırmadım bekledim 9.haftada düşük yaptım kendiliğinden
Deletedmom2224 Sedahkn işte bende geç döllenme olmus olabilir diyorum neye göre gelişmemiş diyorlar. Bebek gozukmeden asıl haftası ortaya çıkmaz ki. Siz başka doktora görünün bana hiç mantıklı gelmedi bu
Sedos2020 Sedahkn birazdaha şans ver ve farklı doktorlarada.git canim belki düzelir çok üzüldüm geçmiş olsun😑
aysenur4 Sedahkn kusura bakma ama cok sacma bekleme sansın barsa bekle benimse 25 isem ulrtasonda 24 gözüküyo doktor normal dedi bişe yok dedi bunda herseyide norml şükir ilk kalp atısı zatıf diye dinletmemişti bizede öbür gittigimde dinletti daha ufak diyedısarı ses veremiyorum dedi yoruluyo dedi sonradan duyduk burda önemli olan kalp atısını görmek yanş duymasan da olur sonunda içinde bi kalo atıyo böyle düşün ve bekleme sansın warsa bi hafta daha bekle doktorun bu sebebi sunması bana cok sacma geldi
Sedahkn aysenur4 ama benm kanamam var canım pıhtılı bi şekilde ve çok yoğun proluton iğne vurundum hala geçmedi ve bugün doktor kendi ultrasonuyla baktı emin olmak için bi ultrasona daha gönderdi ondada aynı çıkınca direk sonlandıralım dedi hiç gelişmemiş yani sağlık problemi var dedi ama yine başka bi doktora gidicem