20anne Kızlar 23. Haftam dayım ama bebeğim öyle çok hareket etmiyor günde 2 3 hareketini hissediyorum geçen gün sağlık ocağında kalp atışlarını dinledik normal dedi hemşire ama hareketleri kısıtlı sizde de öyle miii
Hilaliko 20anne benım bastan berı oyle canım 29 haftalık olduk Allahın izniyle ama plesantanın arkasına saklanmıs benım mınıgım oyuzden bıraz az hıssedersın demıstı doktorum belkı senınde oledır
Smnl 20anne daha yeni yeni başlar normal. 30dan sonra sıklasır 32den sonra acıtır yavaş yavaş. Suan 37deyim vücudum benim degil onun kızım azcıkta su tarafta oyna diyorum artık 🙈
20anne Hilaliko ay inşallah öyledir korkuyorum valla Perşembe günü detaylıya giricez o zamana kadar çok strese giriyorum tatlı yiyorum yok hareketi anlık oluyor gidiyor 😞
Hilaliko 20anne doktoruna sor ıstersen bende cok korkuodum suan ıcımrahat cok sukur bnmde haftaya kontrolum bakalım🤲🏼
20anne @Smnl Smnl arkadaşımla aynı haftadayııız o diyorki çok hareket ediyor geceleri durmuyor flln bende kendimi strese soktum 😞
Smnl 20anne yok hiç stres yapma bebekten bebeğe değişiyor durum ama yaşadığın normal Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ❤️