ant2602 Akduygu benimde sağımda kasık ağrısı vardı bacağıma bile vuruyordu. Doktorum yumurtlama olmasından dolayı dedi devletteki doktor kist dedi. Ve bebek sağıma yerleşiyordu. Kesen sağında diyordu doktor Ama sonra geçti bebek yerleştikçe. Benim ilki boş gebelikti dıştan çok korktum aklıma getirmemeye çalıştım çok şükür şimdi 29 haftalık olduk kıpır kıpır bir balığı hissediyorum. Darısı sana olsun
Pnrkrb Akduygu ben de daha 24 gunlukken ogrenmistim ve sanirim 5.haftaya kadar mi 6.haftaya kadar mi ne devam etti bu tek tarafli kasik agrisi. Doktorum tek tarafli kasik agrisinin dusuk tehlikesi olabilecegini soylemisti. Ancak ben bebegim oraya yerlesiyor rahmim ona gore sekilleniyor diye dusundum hep ve cok sukur su an 8+0 :) olumlu dusun pozitif ol ancak kendine ve bebisine de cok dikkat et bol sivi ve istirahate ozen goster
Sedos2020 minikmucizem1_ bir buçuk sene sonra ancak rahim filminden sonra kaldım tüplerim enfeksiyon kapmisti rahim filmiyle açıldı iki ay olmadan hamile olduğumu öğrendim..
Sedos2020 minikmucizem1_ başından beri lekelenmem oldu hep adet gördüğümü sandım ama dış gebeymisim .enson aşırı sancı ve kanamayla gittim doktora tupum patmamamisti neyseki.doktor birkaç gün takip etti belki kendiliğinden düşer dedi ama hep artıyordu düşmek yerine .kürtaj yapmaya karar verdiler ben Ogün imza atıp çıktım olmiycam dedim ve o gece kendiliğinden düşük başladı sonra kendiliğinden düştü ama 35 gün kanamam oldu sonra hiç korunmama ma rağmen gebelik oluşmadı bir buçuk sene sonra özel hastanede hsg çekildim ve hemen sonra hamile kaldım şuan 17+ 3 um..sendemi yaşasın dış gebelik hamile kaldinmi?
minikmucizem1_ Sedos2020 bnde 2 kez dış gebelik geçirdim nisan ayinda 2. Dis gebeligim oldu ve ben 27 kasimda rahim filmi çektirdim açık cıktı değerlendirdik bu ay pek umudum yok işte adet olunca gidecem aşılama yapılacak
busrasahinn Akduygu canım benimde sağımda kist solumda bebek var benimde tek taraflı ağrım oluyo 9+3 um vajinal de bakıldı mecburiyetten bir kere dış gebelik değil içini ferah tut kötüyü çağırma bol bol dua et veren de Allah alanda rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰
Bahar1011 Bende 9 haftalığım hala sol tarafımda agrım var hamile kalmadan önce miyon vardı sol tarafımda şimdi bebek büyüdükçe miyonda agrı yapabiliryormuş kızlar daha bugün kontrol oldum
Baharyasin Kızlar benimde sol tarafımdan ağrı var 1 hafta önce doktora gitim iltihap var dedi sende ama hala ara ara oluyor acaba gebelik mi bilmiyorum
Sedos2020 minikmucizem1_ açık çıktıysa gebe kalırsın takip eden aylarda benimde açık çıktı ama doktor dedi yüksek ihtimal enfeksiyon vardi açıldı ..yani sonuç olarak şuan açık ..ümidini kaybetme Allahin izniyle sende kalırsın filmden sonra çoğu kişi hamile kaliyormus..ilk dış gebelikten sonra cektirdinmi sen?
SnmTt Akduygu bebek bi taraftan büyüyo ondan olur. 21 haftalık olduk biz bebek hep sağdaydı hep orda ağrım oluyo ağrım şimdi bile.
minikmucizem1_ Sedos2020 evet ilkinden sonrada çektirdim o zamanda açık çıkmıştı ama filmden bir buçuk yıl sonra 2. Dış gebeligimi geçirdim sonra 4 ay falan korunup aşılama yaptırdım tutmadı bnde geçen ay rahim filmi çektirdim
Blackkcat Ebaki evwt 2kez canım,birinde kalbi durdu kürtaj oldum öbürnde kimyasal geçirdim,2 çocuğum var onlarda da yerleşme kanaması olmadı canım yani toplam 4kez hamile kalabildim
Sedos2020 minikmucizem1_ ikinci hsg den sonra şans dahada artıyor .senin enfeksiyon tekrarlıyor olabilir ama korkma yumurtlama ve hormonlarla alakalida problemin yoksa yakın zamanda hamile kalırsın benim çevremde çektiren herkes hamile kaldı ..hatta bi arkadaşım tüpleri yarı tıkalı çıktı ameliyat önerdi doktor ameliyat için gittiğinde hamile olduğunu ogrendi
minikmucizem1_ Sedos2020 evet canım işte bendede eşimde de hiç bi sorun yok bütün tahlillerimiz yapıldı hormonlar ıyi yumurtlarimdada sorun yok hatta günde 2 klomen kullandım 4 yumurtam gelişmişti doktor klomeni bire düşürdü o zamanda 2 yumurtam oluşmuştu biri 22mm diğeri 16mm o ay aşılama yapıldı ama tutmadı şimdi film çektirdim aşılama yapılacak inşallah bu defa tutar umudum var ama🤲
Nurunilkmucizesi Akduygu 12 haftalıgız Allahın izniyle ara ara hala oluyor bende. Ama doktoruna söyle ben söyledim 9. Haftaydi sanirim progestan basladi arkadasim :)
cerrah61 Akduygu benim de o zamanlarda ağrılarım vardı ve sadece sağ tarafta oluyordu ağrım 8.haftada geçti şimdi ani hareket edince batma oluyor o kadar bence böyle düşünüp korkutma kendini doktoruna git inşallah keseyi görürsün korkma ☺️