Beyzanur1995 merak etmeyin bende de aynısı oldu 190 lere cıkmıstı degerim gastroya yönlendirdi doktorum gittim ultroson vs. Cekildi gebelikten kaynaklandıgına karar verildi ursactive diye bir ilaç yazıldı kasıntım gecene kadar kullanmamı söyledi bana sabah aksam 1 er tane olacak sekilde yazdı kişiden kişiye degişiyor bu belki size sabah aksam 2 adet olarak da yazabilir sonrasında 1 hafta boyunca kullandım ve yavaş yavaş geçti bende bıraktım doktora danıstım oda tekrar kasınırsan başla dedi su sıralar yine kasınır gıbı oldum hemen geri başladım hapa suan 31 haftalıgım doktor bir sıkıntı olmazda eğer kasıntı konusunda normal sancılarımı bekleyecekmiş ama kasıntı başlar dinmezse bu hapla da 35 haftada bebegi alacakmiş sorun olmaz dedi zaten o haftada bebek gelişimini baya tamamlamış oluyormuş yani korkma Allahım insallah birşey olmaz sag saglım alırız bebeklerimizi kucagımıza birde lütfen gecikmeden git ben 1 ay bekledim gitmek için sebebi bunun ne oldugunu bilmemedi ben vicudum genişliyor heralde o yüzden diye düşünmüştüm ama son haftalarda öyle hal aldı ki uyku uyuyamaz oldum ne krem ne duş hiç faydası yok tek hapla dınıyor uykusuzluktan pskolojim bozuldu diyebilirim özellikle geceleri artıyordu haritaya dönmüştü vucudum bayadır rahattım ama son 1 haftadır gece kasındım 2 3 gun sonra hapa başladım biraz dındı gibi zaman kaybetmeden gidin gebelik sonlandırılmasıda en son olay yani haplar vs. Etki etmediğinde birde sorun sizden ötürüyse olan bişeymiş yani karaciğer hastasoysanız ya da safrada taş vs. Varsa tedavi etmeyi deniyorlar edilmezse alıyorlar bebegi şimdiye kadar böyle bişey yaşamadıysanız ve hamile olunca yaşadıysanız muhtemelen gebeliktendir ya da gebetiktir ki bunlar ilaçla gecer kormayın allahın izniyle birşey olmaz insallah