gzdesra Arkadaşlar 9 haftalık hamileyim. Canım çok fazla burger king istiyor. Hamileyken yiyen var mı? Sizce yenmeli mi?
GoncAli gzdesra Suan 37+2 oldum 2 gün önce yine yedik. O kadar sakınma canm. Ye tabi ama cok sık degil tabi. Hamilelik boyu ben 3-4 kere yemişimdir.
minnakfasulyecim gzdesra Nee yaptın sen şimdiii yaa benimde canımı çektirdin 😂😂 Çok sık yemiyorsan hiç bi sıkıntı olmaz, sonuçta yediğimiz herşeyde bişeyler var. Arada bir kaçamak yapılmalı ya🤦♀️😊
Gizemabc gzdesra bu kadar kasmayin. Bebeginiz saglikliysa, dusuk tehlikeniz ya da herhangi bir risk yoksa bir hamburger yemekle bebege zarar gelmez🤷🏽♀️
MerveFasulye gzdesra canım benim canım ne istiyorsa yedim abartmadan ama nefis körelsin yeter. O kadar da sakınma. Az ye isteğin geçsin yeter. 36 haftalığım aman bunu yiyim bunu yemiyim demedim bir sorunda yaşamadım. Canın çekiyor sonuçta az bir lokma ye.
Tomris_umay gzdesra 20 haftalık hamileyim bende, 3 kez yedim, bir sıkıntımız yok şimdilik, inşallah da olmaz ☺️ Yenir yenmez diyemem ama Hareket edin ağır yağlı şeylerden sonra en azından sindirime yardımcı olur ☺️
Bilgeninannesi Hamileyken de değilken de tabi ki yenmemeli ama arada insanın canı çekiyor yenilebilir. Sadece mayonez çiğ bir besin olduğu için zehirlenebilirsiniz onu yememeye dikkat edin. 😊
Tgckync gzdesra aynisi banada oldu ve ben 6 senedir agzima hamburger falan sürmezdim hamileligin ilk zamani canim cekti esim alip getirdi hamburgerin yarisini yedim napim okadarciktan bisey olmaz heralde.
Bsecill gzdesra 33 haftalığım bende dün ilk kez arbys yedim hamilelik dışında fast food tüketmiyorum yemeseniz iyi olur tabi ama çok canınız çekiyorsa yiyin 1 seferden bişey olmaz
Iclalgoleli gzdesra ben yiyorum benim de canım çok çekmişti hatta 7 haftalık falandım bende şuan 9um bi sıkıntı olmaz bi kereden bence 🤗
yazannesi Normalde de çok severdim. Benim de burnuma inanılmaz kokuyor, 12 haftadayım iki kez yedim. Eti iyi pişirebilir misiniz diyorum ama napalım 😞
Skaymak gzdesra 8 haftalık hamileyken yemek yiyemiyordum canım çok istedi burger iş yerindeydim yedim kendini okadar kısıtlama canın istiyorsa ye
Beybitooo gzdesra ay nerdeyse haftada 3 kere yiyorum dayanamıyorum bi sorunda çıkmadı kanımda falan önemli olan yeterince pişmiş olması