UZUME Kızlar ikili tarama testine gireceğim yarın, girmemeyi tercih edenler varmı? Girenler ise ne kadar durdu içeride ve cinsiyet belli oldumu?
[silindi] UZUME ben özelde yaptırdım ikiliyi canım ultrasonda ölçüm için bi 20 dkka ugrasti doktorum çok hareketliydi bebiş zor aldı ölçümü bide inip kan verdim 5 gun sonra çıktı sonuç herkezin kendi tercihi 😊
Baybgirl Canım ikili tarama resti öyle bir durum değil down sendromuyla ilgili bi kan vericeksin sonucunu 10-15 gün kadar bekleyeceksin ve cinsiyet belli olmuyor
Hmsregmze Baybgirl arkadas ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümlerinden bahsediyor heralde 2 li tarama zamanı onlara da bakılıyor
Baybgirl Hmsregmze tamam öyledir ama benim doktorum aynı gün bakmadı sonra ki zamanda baktı anladınmı arkadaş
2kizanasi Ben yaptırmadım. 11 - 12inci haftada yapılıyor, utrasonda ense kalınlığı ve burun kemiğine vs baktıktan sonra kan testi yapılıyor ve doktor görürse cinsiyeti de söyleyebiliyor emin olmamakla birlikte.
ElanrBlkc Ben hiç bilmiyorum şu tarama testlerini dr a gittim herşeyi iyi dedi ense kalınlığı normal dedi. Yani yapmış mı oldum 😁 bilemedim. Zeka testi vR kan veriliyo dedi bn yapmadım onu ne gelirse Allahtan başım üstğne her türlü benim parçam. Rabbim sağlık versin