Sahreyldrm dygzygn inşallah kuzum Allah kimsenin kucağını boş koymasın 🙇 korkma kendini hep iyiye odakla bebeğine odakla inan hepsi geçiyor güzel günleri düşün 😊💕
Esuyum38 dygzygn ben normal doğum yaptım içli dışlı dikişim vardı çok değildi ama ilk günden ayağa kalkabildim ertesi gün hiç doğum yapmış gibi değildim sadece oturup kalkarken dikkatli yavaş olman gerekiyor o kadar bebeğimin herşeyiyle ilgileniyordum eve gelir gelmez kendi başıma duşumu falan aldım bi zorluk olmuyor yani normal olunca sezeryan olunca birinin desteği ile kalkmanız falan gerekiyor hemen doğruşamıyosunuz herkesin ki bir olmuyor tabi her kadının vücut yapısı farklı
dygzygn Esuyum38 böyle normal doğum yaşanmışlıklarını okuyunca içim bir rahatlıyor... sağlıkla büyütün bebeğinizi🌸
Szeys Aminem2020 Evet oksapar kullanıyorum başından beri. Sonuna kadar da kullanıcam🙄 tedaviden önce her ihtimale karşı bakıldı pıhtılaşmaya ve iyiki bakılmış yoksa gebelik devam etmeyebilirdi🤷🏻♀️
dygzygn Nurcan6148 ahhh işte bir de böyle durumlar var, insan rahatına, kolaylıklara ne kadar meyilli...kendi için kısa sürede toparlanabileceği seçimler yapmak istiyor🙄 çok teşekkür ederim. Sağlıkla büyütün bebişinizi🌸
Esuyum38 dygzygn teşekkür ederim inşallah sizinde kolay ve doğru süreçte ilerleyen bi doğumunuz olur hayırla sağlıkla kucağınıza alın evladınızı ☺️🥰
Seda05 dygzygn ben spinal sezaryenle doğum yaptım. Korkarak ağlayarak gittim gülerek döndüm. Ameliyathaneden çıkmadan ağrı kesici yaptılar odama gittiğimde ağrı kesici serumum vardı o takıldı.Uyuşukluğumun geçtiğini hissettiğim an ayaklarımı oynattım biraz daha geçtiğinde ayaklarımı kendime doğru çekmeye çalıştım. Biraz daha geçmişken kendimi kaldırmaya doğrultmaya çalıştım. Uyuşukluk geçmeye başladığında kesik olan yer yanıyomuş gibi oluyo. Ben tek başıma ayağa kalktım yürüdüm. Dedim tek başıma kalkıcam ellemeyin dedim ne başım döndü ne midem bulandı. 4 kere karnıma bastırdılar. Benim ağrım olmadı ben kendimi pasik sandım ama acı eşiğim yüksekmiş. Hatta normal doğummu yaptın dediler şaşırdılar. 3 gün yattım. İlk gün eve geldiğimde dışarı çıktım. Ağrın oluyo ama şöyle sanki oraya bi taş koymuşlar ağır bişey varmış gibi. Herkesin acı eşiği farklı oluyor kendimi hiç salmadım ne kadar dirayetli durursam okadar çabuk ayaklanırım dedim öylede oldu.
dygzygn Seda05 ay ne güzel su gibi gelip geçmiş, evet bir de şu karna bastıma mevzusu var. 😒 ne için yapılıyor acaba🥺 sanki çok acı veren Bi şeymiş gibi geliyor bana... bu arada sağlıkla büyütün miniğinizi🌸🌸🌸
[silindi] Sahreyldrm ben iri bebek olduğu için o kadar dikişiniz oldu sanmıştım. Tekrar çok geçmiş olsun. Erken doğumdu sanırım. Allah analı babalı büyütsün yavrularınızı 🤲🏻🤲🏻
Sahreyldrm [silindi] evet kuzum 32 haftalık doğdu biraz sıkıntılı bı doğum oldu 3 cm le girdim doğuma o yüzden çok oldu dikiş amin cümlemizin yavrularını insalah 🙇💕
Aryacigdem dygzygn ilk hamileligimde bende normal dogum istiyordum herkes nasil yaptıysa bende yaparim yapicam diyordum. Ama sonlara yaklaştıkça beni bi korku sardı ve kendi isteğimle sezeryan oldum. Sezeryan sonrası ilk 1 hafta cok zor ağrılı geçiyor yan dönemiyosun otururken kalkarken zorlaniyosun tuvaletini yaparken zor bebegi dogru duzgun tutamıyosun. Normal doğumu yaşamadığım icin bilmiyorum ama yaşayanlardan gördüğüm kadarı ile hic bisey yokmuş gibi hemen ayaklaniyolar bitek zor olan sanci anı sanirim.
dygzygn Aryacigdem çok geçmiş olsun, sonuçta normal bir şekilde tamamlamış olmuyoruz bir çeşit ameliyat, zor geçmesi, günlük hareketlerde zorlanmak çok normal🙄🥺 teşekkürler🌸 sağlıkla büyütün kuzunuzu💓🙋🏼♀️