Eceklc 7 haftalık hamileyim ilk bebeğime ama çok korkuyorum doğumdan nasıl atlatıcam bilmiyorum aşırı migde bulantısı ve duygusallık geçsin diye gün sayıyorum adeta
Ykmll Eceklc Eceklc sizinle aynıymışız bizde 7+1 haftalığız ve ilk bebek 👼🏼 Endişeler şimdiden tavan yapmış durumda😔 Bu akşam Dr randevum var kalp atışı İçin inşallah duyabiliriz 🙏🏼🥰
Muge0609 Eceklc Ben en garip gebelerdenim galiba midem bulandıkça kusmamak için yemek yiyorum 😂Doktorumda şaşırdı Hatta Bulantın olduğu haldemi yiyosun dedi evet dedim ill kez duyuyorum böyle Bişey normalde yiyemiyoruz diye şikayetlenir gebeler dedi daha 8 haftalığıö ve 2.5 kilo aldım 🙈
Sirinb Eceklc bende 10+5 haftalik hamileyim 1 temmuz diye görünüyor ama hayirlisi benimde ilk hamileligim her konuda endiseliyim burda bazi seyleri okudukca insan ister istemez korkuyor bebegim iyimi diye 😀 insallah iyi gecer cnm sendede
sinifcianne Eceklc ben de 7 haftalığım 2. Gebeliğim bu hafif mide bulantıları var bazen sık sık tuzlu yemeye çalışıyorum 😊
Eceklc Komik şeylere dahi ağlamak beni sinir ediyor birde bulantı için herhangi birşey kullanıyormusunuz ? Eczanelerde sakız varmış bunun için ama cesaret edemiyorum 🤭
Hayalperesttt Eceklc prilam diye bi hap var süper etki gösteriyor dr söyleyin yazar o sizin için zaten hamileler kullanıyor ilacıda
zeyno_mehmt Benimde ikinci ama oğlum 15 aylık daha yeniden hamileyim 8 haftalik. Nasip çok şükür rabbime ne diyeyim 🙏💙
Eceklc zeyno_mehmt ben bir taneye nasıl bakıcam diye oturup ağlıyorum şimdiden 🥺 annelik şimdiden zor
zeyno_mehmt Eceklc Ayy canim bende öyleydim nasip bakcam napcam nasıl olcak dedim durdum hep. Oğlum doğdu bildiğim herşeyi de unuttum. Sonra herkes gidince iş başa düşünce insana annelik gücü geliyor vallahi. Onun sevgisi sana güç veriyor en güçsüzken en güçlü oluyorsun. Şimdi ikinci geliyor tek aklımda ki oğluma ya zaman ayiramaz onu ihmal edersem düşüncesi ☹
DamlaD Bizde 8+2 deyiz ilk gebeliğim benimde oyuzden çok heyecanlı bir bekleyis:) bulantı vs bir sikayetim yok ilk decavit ilacına başlamıştım o bulantı ishal yaptı ilacı degistirdikten sonra bir sıkıntım kalmadı şükür . Hepimiz sağlıkla kucagimiza almaya nasip etsin Allah ..
Eceklc DamlaD amin inşallah ben şimdilik sadece folicasit kulanıyorum yarın dr randevum var ilk kalp atışını duyucaz çok heyecanlıyım 🥰
Deletedmom0093 Eceklc Kaç hafta ve kaç günlük şu anda bebiş, ben de yarın kalp atışı için gideceğim 6+4 olacak yarın,duyarız değil mi?
Misssimsek Eceklc bizde bugün 7+4 olduk az öncede kalp atışını dinleyip geldik cok şükür inşallah sizde duyarsiniz tarif edilemez bişey ❤❤❤
Eceklc zeyno_mehmt benim bebeğim süpriz bebek oldu plansız o yüzden belki hiç hazır değilim gibi hissediyorum hayatımız kısıtlanıcak ya bakamazsam korkusu etrafımdaki herkez okadar ilgili ki kendimi bencil hissediyorum bazen böyle düşündüğüm için kızıyorum 😢
Aysessss 8+6 oldum ben de. Bugun karnimda bi siskinlik hissediyorum, gobek cikmis sanki biraz, daha erken degil mi? Hic kg almadim bu arada ama?
Eceklc Aysessss ben 4 kilo verdim 7 haftalık hamileyim hiçbirşey yiyemiyorum ama göbeğim sanki büyümeye başladı gibi geliyor banada tabi göğüslerde aynı şekilde
anne_olmak Eceklc sakın bu düşüncelerin için kendine kızma. Bu düşünceler gayet normal. Seninle aynı durumdayım ve seninle aynı şeyleri hissediyorum. Emin ol ki bu hisler zamanla azalacak. Vücudun ve zihnin anneliği kabul etmeye başlayacak böylece sen de bu tarz olumsuz düşüncelerden kurtulacaksın.
nergizbaran19 Eceklc bakarsın hayırlısıyla bende şuan tam 7 haftalık hamileyim evleneli 8 ay oldu 20 taşına giricem ve doğumdan çok fazla korkuyorum
berf_16 Eceklc canım ben ilk 4 ay full istifra ettim 57 kılo ile hamile kalıp 50 kılo oldum daha yeni yeni azar azar kılo alıyorum 31. Haftamdayım 3 kılo aldım başlarda benim de duygusallık çok yoğundu eğlenceli şeylere bile oturup ağlıyodum şuan daha iyiyim ama tamamıyla geçmesi söz konusumu değil çünkü acayip hassas bir dönemdeyiz rabbim sabır versin ve emim ol mükemmel bir anne olucaksın bir anne istesede kötü anne olamqz istisnalar dışımda haberler de gördüklerimizden bahsediyorum sen gönlünğ ferah tut az daha geçsin sen onun harketlerini vs hisset o zaman gör heycanı annelik iç güdüsünü ☺️☺️☺️🥰
Glcngz Bizde 8 +2 yüz oğlum 14 aylık ve ikizlere hamileyim midem çok bulanıyordu doktora gittim. Prillam diye bi ilaç verdi beni çok rahatlattı
Eceklc Glcngz sabah uyanır uyanmaz o bulantı beni öldürüyor doktoruma söyledim migde bulantımı ilk üçay bulantı halsizlik normal diyor 😖 ilaç verme taraftarı değil malesef bende kafama göre alıp kullanmaya korkuyorum
Eceklc Ykmll bizde yarın duyucaz inşallah heyecan dorukta 👼🏻 Koltuğa yatar yatmaz kalbim deli gibi çarpıyor sanki o an doğuracak gibi heyecanlanıyorum 😇
Turkeli Ykmll kalp atışını duy Deletedmom0093 bende cumartesi gittim 6+2 daha çok erken dedi keseyi gördük ama kalp atışını duymak için on gün sonra gel dedi nasıl geçecek o on gün bilmiyorum 🤦🏻♀️
Ykmll @Eceklc Eceklc şimdiden böyleysek gerçek doğumda ne yaparız Allah bilir 🐣🐣🤔 inşallah en az sorunla güzel bi süreç geçiririz. Benim de bugün başladı galiba bulantılarım inşallah çok kötü olmam Allah yardımcımız olsun Annelik mucizevi ve kutsal 🙏🏼
Eceklc Ykmll tuzlu çubuk kraker 🥨 ve leblebi ye ben yanımdan hiç ayırmıyorum bulantıya bir nebze iyi geliyor 🤔 gerçekten hamilelik tam bir mucize gibi hala inanamıyorum içimde bir canlı olduğuna ❤️
Eceklc anne_olmak inşallah geçer eşim çok üzülüyoru bu duruma ama ellimde olmadan ağlıyorum bebeği istemediğimi düşünmesinide istemiyorum bu duygu değişimleri başımın belası olmadık yerde pıt pıt akıyor 🤦🏻♀️
Eceklc Hayalperesttt yarın doktoruma danışıyim sabah uyanınca ve tatlı birşeyler yendigimde çok kötü oluyorum çaya şeker atıyorum o bile migdemi bulandırıyor 🤯