Urstls hk0909 senin geç döllenme olmuş olabilir o zaman Pazartesi görürsün o zaman :) senin ilk betan ne zaman yaptırmıştın kaçtı
hk0909 Urstls Benim cuma günü betam 102 idi. Doktor 500-600 ancadır şuan dedi. Ama 1192 olmuş çok şükür 🙏🏻🥰
Aso1212 Urstls 5+2 günlüğüm bende göğüs sızlaması ve koku hassasiyeti oluştu bende de kızlar beta hcg dün yaptırdım 742.2 çıktı sizce normal mi ?
Zynp01 hk0909 bn pazar öğrendim idrar testiyle. Ama kese görünmedi sanırım geç döllenme yarın tekrar kan vercem artmş mı beta diye inş artmıştır
Urstls Zynp01 normalde 5. Haftada gözüküyor ama geç döllenme falan olduğunda geçilebiliyor diye biliyorum betanın baya Yükselmesi gerekiyor gözükmesi için ama ben böyle duymuştum yanlış olabilir
hk0909 Zynp01 Benim son adet tarihime göre bugün 5+1 ama onunla alakası yok önemli olan beta değerinmiş. 😊 Senin betan kaç ki ?
Urstls hk0909 maaşallah🧿 senin geç döllenme olmuş sanırsam çünkü bizim senle aynı son adet yarığımız zaten benim geçen çarşamba 389 du
hk0909 Zynp01 Olabilir canım geç döllenmiştir. Mesela diğer arkadaşla bizimde aynı gözüküyor ama onun çarşamba 380 benim 30 Muş 😂 olabiliyor böyle şeyler hiç kafana takma 😘😘
Zynp01 hk0909 al bnden de o kadar yaa:/ kese yok deyince kötü oldum ama bnce geç döllenme çünkü tek ilişkim oldu korunmasız o da adetten 1 hafta önceydi. O tutmştr yani aslında 3 haftalık
Urstls Zynp01 zaten betana göre büyük ihtimalle öyle olmuş :) önemli olan betanın artarak devam etmesi herkesın döllenmesine göre değişiyor Demek ki sıkıntı yapma yani:)