AselNisam meva_asil_moms çubuk krakerle dost oldum resmen ama tekrar başlıyor yemeyi bırakınca hiç bişey fayda vermiyor sanki
meva_asil_moms AselNisam kraker bendede bir süreliğine işe yarıyor bazı zamanlarda mideyi bastırmak için ne yesem onu bile çıkartıyorum
meva_asil_moms Ozqe_tolqa şimdi kontrolden çıktık canım haftanla uyumlu 10+6 haftalık dedi dr baş popo mesafesi 4cm 2li tarama için 3 Şubat veya 4 Şubatta gelin dedi Demir ilacı ve mide bulantısı ilacı yazdı bugün başla dedi
OZKUP453 Hayırlı akşamlar hanımlar , bir hafta önce 10. Haftada doktora gittim ve omfalosel diye bir teşhis koydu . Bebeğimin bağırsakları karın duvarı oluşmadığı işin karnın dışındaymış . 12. Haftaya kadar fizyolojik bir durum olabilir, düzelme ihtimali var dese de İnanılmaz tedirginim . Bir haftadır neler çektiğimi anlatamam . Böyle bir durum yaşayıp erkenden böyle bir şeyle karşılaşıp düzelen var müdür acaba ?
Mom91 OZKUP453 benim bi bilgim yok ama Allahın izniyle düzelir inşaAllah canım sen dua et bol bol içini ferah tutmaya çalış .. bi de doktor nası anladı ultrason dan mı baktı
Ozlemkubra OZKUP453 bu teşhisi nasıl koydu sadece ultrasona bakarak mı anladı bu durumu? İnşallah yoktur yads düzelir sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi
OZKUP453 Mom91 evet canım ultrasondan gördü , 12. Haftaya kadar düzelme ihtimali var dedi ama bilmiyorum tabi nasıl olur
OZKUP453 Ozlemkubra inşallah geçmiştir düzelmiştir diye dua ederek bekliyoruz .. ultrasonda gördüğünü söyledi doktor hatta radyoloji uzmanı çağırdı bi de ona gösterdi o da aynısını söyledi
Pkr meva_asil_moms çok sevindim canım. Her kontrolünden gülerek çıkarsın inşallah🙏🏻 Beni 10. Haftamda çağarmadı 12 de perinatoloğa gidicem.
meva_asil_moms Ozqe_tolqa haber edersin banada güzel haberlerle inşallah cnm doktor pozisyonu uygun olursa cinsiyet tahmini yaparım dedi bana bakalım hayırlısı
meva_asil_moms krktasnihal90 merhaba evet çok oluyor günde 7,8 defa kusuyordum 5 kilo verdim son 2 gündür sadece öğürtü şeklinde sabah ve gece yatarken çok oluyor unisom 25 mg verdi gece yatarken hapı 2 ye bölüp yarım içmemi söyledi.sizin kaç haftalık
krktasnihal90 meva_asil_moms benim 8+5 bulantım var birkaç gün önce prilam dr aldım bende sadece yatarken içiyorum akşama kadar idare ediyor ama akşam yine başlıyor ve hep halsizim😒 umarım kısa zamanda geçer
hepimom Selam, son adet tarihim 8 kasim buna gore 10+4 olmam gerekiyor ama bugun ultrasonda 9+5 cikti. Gec dollenme olmustur, normal dedi doktor. Boyu da 3 cm. Bu sekilde olmasi normal mi, karsilasan var midir? Gereksiz mi endise yapiyorum?
meva_asil_moms hepimom merhaba endişe etmenize gerek yok geç döllenme olmuştur ilerde haftasını yakalıyor .rabbim kucağınıza almayı nasip etsin