Mom91 Mom91 herhangi bişey hissediyomusun peki sen canım bebişten bi haber oldum ben sanki önce adet sancısı gibi kasılmalarım hergğn olurdu şimdi çok azaldı yok gibi göğüslerimin ağrısı da azaldı insan korkuyor ya😕
Mom91 Twinksmom siz herhangi bişey hissediyomusunuz bebişlerimiz daha çok küçük olduğu için merak ediyorum gereksiz mi endişelendim acaba
Twinksmom Mom91 Benim ikizmiş bu hafta öğrendik en başından beri göğüs hassasiyeti ve aşırı koku alma var ama şükür hiç midem bulanmıyor 🙏🙏🙏
edamlaguzel 10+5 iz bizde bugün kızlarr mide bulantınız var mıı varsa ne alemsiniz ben fenayım ya😔 ama çok şülür bu halimize ♥️
demet56bungl Urstls bende 5+3 gunlugum.keseyi gordum.yeride etrafida cok saglam.dedi doktor sukurler olsun ilk gebeligim.ama karnim bile cikmis😀🤗🤗
demet56bungl Merveyunus31 yok.arada cok degil kahverengi akintim oluyo ama cok cok.cok az onun disinda hicbiseyim yok sukurler olsunki rabim sonuna kadar gotursun
meva_asil_moms Ozqe_tolqa nasıl gidiyor canım gebelik benim dün bugün mide bulantım çok arttı afedersin bugün 8 defa kustum
Bsrlmnemr meva_asil_moms canım senin kaç haftalık? Benimde 5 haftalık ta halsizlik çok vurmaya başladı bugün mide bulantısı daha pek yok
Ozqe_tolqa meva_asil_moms kontrolümde iyiydi canm 10+1 bugün haftanla uyumlu dedi doktor aradaki bir haftayı kapatmışız şükür iki hafta sonra ikili test için çağırdı
meva_asil_moms Ozqe_tolqa maşallah kuzum bende demiştim sana ilerde haftanı yakalar diye çok sevindim