meva_asil_moms Kubosa amin rabbim sizinde evladınızı kucağınıza almak nasip etsin inşallah öğürme oluyor genelde sabahları oluyor sizin oluyormu mide bulantısı
DlnAktn meva_asil_moms ben bu haftaya kadar çok nadir yaşadım sabahları hafif var hissi ama hemen toparlanıyorum
Emines Mrb ben 6 haftalik hamileyim bikacgun once doktora gttim kesem gozukuyor17 sindede randevum var inşallah tekrar ultrason la bakicaz ☺️
meva_asil_moms Ozqe_tolqamide bulantısı öğürme hergün oluyor canım 2 gündür mide bulantım arttı mutfağa giremiyorum özellikle sabahları kasık ağrım oluyor arada seni n cnm 💙
meva_asil_moms Ozqe_tolqamide bulantısı öğürme hergün oluyor canım 2 gündür mide bulantım arttı mutfağa giremiyorum özellikle sabahları kasık ağrım oluyor arada seni n cnm 💙
Pkr meva_asil_moms ben kaçgündür kesildi bulantım falan hiçbir belirti yok. İnsan öyle oluncada tedirgin oluyor gerçekten birşey mi oldu acaba diye ama Allahtan dün kontrolüm vardı kalp atışlarını bu sefer çok net duyduk🤗
meva_asil_moms Pkr maşallah aynen insan tedirgin oluyor benimki kendini herdefasında mide bulantısı öğürmeyle hissettiriyor bizde dinledik kalbini dün kontrolümüzde maşallah 🧿 rabbim yokluğunu göstermesin çok netti ☺️🥰
Serguzest Bende bugün 7 haftalık olduğumu öğrendim kalp atışını duyduk şükür bir dahaki randevuya 1 ay sonra dedi 1 ay geç değil mi kontrol için Allah korusun bişe olsa nasıl haberim olacak
meva_asil_moms Serguzest bir sorun yoksa genelde kalp atışını duyduktan sonra ayda bir çağırır doktorlar . Maşallah sizede
Mericcm Ozqe_tolqa Serguzest benimde 5 hafta sonraya vermişti Şimdi 2 haftam kaldı.beklemek çok zor gerçekten
Smyy06 Serguzest Bence biraz gec imkanınız varsa 2 hafta sonra gidin bence. Allah korusun ilk üç ayda sıkıntılar olabiliyor dediğiniz gibi bişey olsa haberiniz olmayacak